Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών «Ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή»

Πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών «Ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή»
Κάνε την αλλαγή σωστά, κάνε τη στον Κωτσόβολο

Το πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών «Ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή» ξεκινάει και η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, μας καλεί να «Κάνουμε την αλλαγή σωστά», αποχαιρετώντας τις παλιές συσκευές με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα της αγοράς, όπου ακολουθώντας «πράσινες» πρακτικές που εξοικονομούν ενέργεια και προστατεύουν το περιβάλλον, παράλληλα κερδίζουμε σημαντικά οικονομικά οφέλη.
Στην Κωτσόβολος, μπορείς να βρεις ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ενεργειακής κλάσης που κάνουν τη διαφορά, τόσο στο περιβάλλον, όσο και στο «πορτοφόλι», ενώ μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, μπορείς να βρεις χρήσιμες συμβουλές για το Πρόγραμμα, αλλά και ενημέρωση τόσο για τις συσκευές, όσο και για κάθε ενεργειακό ζήτημα και τα οφέλη τους.
Γιατί να αλλάξω τις συσκευές μου στην Κωτσόβολος;
- Γιατί με 90 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Κωτσόβολος βρίσκεται παντού και στέκεται δίπλα σου, παρέχοντας την υποστήριξη που χρειάζεσαι.
- Γιατί θα βρεις μεγάλη διαθεσιμότητα και αμέτρητες επιλογές από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με καινοτόμες υπηρεσίες και ταχύτητα στην παράδοση.
-Γιατί η Κωτσόβολος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη.
- Γιατί με το ευέλικτο «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος, και μέσω μίας εύκολης και άμεσης διαδικασίας, έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς, να αποκτήσεις προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
- Γιατί η Κωτσόβολος είναι ο Νο 1 Ανακυκλωτής retailer συσκευών. Το 2021 σύλλεξε και ανακύκλωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια κιλά συσκευών, ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή», χρήσιμα tips, συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείτε να μπείτε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/anakyklwnw-allazw-syskeuh.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης