Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Serie A με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η Serie A με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Το μεγάλο ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα

Μεγάλη μάχη για τον τίτλο γίνεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μετά από 4 αγωνιστικές η Αταλάντα και η Ρόμα «συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Ίντερ με 9 πόντους και ακολουθούν η Νάπολι, η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Λάτσιο με 8 βαθμούς.
Η 5η αγωνιστική ξεκινάει σήμερα με 3 παιχνίδια. Στις 16:00 γίνεται η σέντρα στον αγώνα Φιορεντίνα-Γιουβέντους. Ακολουθεί στις 19:00 το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ και η βραδιά ολοκληρώνεται στις 21:45 με το παιχνίδι Λάτσιο-Νάπολι.
Οι αγώνες της Serie A έχουν τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο νικητής των κόρνερ, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια της Serie A και των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μεταξύ άλλων, για το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, τον συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με Goal/No Goal & Over/Under, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ.

Ευρωμπάσκετ: Η Εθνική Ομάδα απόψε με την Ιταλία

Στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ομάδα ξεκίνησε με νίκη 89-85 κόντρα στην Κροατία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Απόψε, στις 22:00, στο Μιλάνο, αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα του ομίλου Ιταλία με στόχο το 2 στα 2.
Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιταλία, ανάμεσά τους και αυτές για τον νικητή της 1ης-2ης περιόδου και του 1ου ημιχρόνου, τα χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τον πρώτο σκόρερ, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα στον αγώνα, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τη διαφορά πόντων.
Για το παιχνίδι Ιταλία-Ελλάδα το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «20 & Κάρφωσες» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης