Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H BACKBONE συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την NRG

tags :
H BACKBONE συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την NRG
Η nrg προσφέρει στους πελάτες της μια υψηλού επιπέδου, ολοκληρωμένη εμπειρία στην παροχή ενέργειας, καλύπτοντας το σύνολο των ενεργειακών τους αναγκών

H BACKBONE συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την nrg, με μια διαδραστική εφαρμογή που επικοινωνήθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Η nrg προσφέρει στους πελάτες της μια υψηλού επιπέδου, ολοκληρωμένη εμπειρία στην παροχή ενέργειας, καλύπτοντας το σύνολο των ενεργειακών τους αναγκών. Στο πλαίσιο της παρουσίας της στη ΔΕΘ και για τον εορτασμό των 10 ετών λειτουργίας της, η nrg εμπιστεύτηκε τη BACKBONE για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού διαδραστικού περιβάλλοντος στο saveyournrg.gr. Το περιβάλλον αυτό δείχνει στους καταναλωτές πως να εξοικονομήσουν ενέργεια σε κάθε «χώρο» του σπιτιού τους μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις της nrg.
Η BACKBONE παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, μετατρέποντας ιδέες επιχειρήσεων και οργανισμών σε ψηφιακές εμπειρίες υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής.
Για την nrg δημιούργησε ένα θελκτικό ψηφιακό περιβάλλον, το ‘Save Your nrg Quiz’ με στοιχεία gaming, το οποίο εκπαιδεύει τους χρήστες μέσω ενός διασκεδαστικού quiz σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας. To Digital Game κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού με εκατοντάδες συμμετοχές την ημέρα τόσο στο περίπτερο της ΔΕΘ όσο και online στο saveyournrg.gr.
Μετά από εκτενή έρευνα γύρω από την διαδικτυακή συμπεριφορά του κοινού ενδιαφέροντος των λύσεων ενέργειας και με όχημα το εικαστικό του nrg Home, σχεδιάστηκε στρατηγικά το UI ώστε να είναι θελκτικό στο κοινό.
Ο κ. Νίκος Κουτάκης, Digital Services Director της BACKBONE δήλωσε: ‘Είμαστε περήφανοι για τη μακροπρόθεσμη εμπιστοσύνη που δείχνει η nrg στις ικανότητες της ομάδας μας στο ταξίδι τους προς τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό. Είμαστε δίπλα στην nrg σε κάθε σημαντική στιγμή της όπως τώρα με την παρουσία της στη ΔΕΘ. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης