Δελτία Τύπου

«Αόρατοι»: Πρεμιέρα για την πρώτη κωμική σειρά της Cosmote TV

tags :
«Αόρατοι»: Πρεμιέρα για την πρώτη κωμική σειρά της Cosmote TV
Η επικίνδυνα σοβαρή…κωμωδία 8 επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 22.00 στο Cosmote Cinema 1HD

Πανελλήνια τηλεοπτική πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 1/10 η πρώτη κωμική σειρά σε παραγωγή COSMOTE TV, με τίτλο «Αόρατοι».
Η επικίνδυνα σοβαρή…κωμωδία 8 επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ με την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όλος ο κύκλος θα είναι διαθέσιμος για binge-watching στον on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.
Τη σειρά υπογράφει σκηνοθετικά ο Χάρης Μαζαράκης, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαΐδη.
Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, όπως τους: Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.

Όλοι οι «Αόρατοι» σε μια ξεχωριστή βραδιά

H επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς της COSMOTE TV πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/9 στο Cine Πολεμικό Μουσείο, όπου εκπρόσωποι των ΜΜΕ παρακολούθησαν τα δύο πρώτα επεισόδια. Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της σειράς για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της COSMOTE TV στην παραγωγή σειρών μυθοπλασίας, υψηλών προδιαγραφών.
Ο κ. Μιχαλάκης αναφέρθηκε στην πολύτιμη συμβολή του ΕΚΟΜΕ, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια.
Στην ανάπτυξη αυτή μεγάλο εμπόδιο αποτελεί η πειρατεία, για την οποία ο κ. Μιχαλάκης σημείωσε: «το πρόβλημα των πειρατικών συνδέσεων συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα μας επιδεινώνεται, αφού υπολογίζεται ότι έχουν ξεπεράσει τις 600.000.
Η πειρατεία αποτελεί ποινικό αδίκημα, τόσο για τον πειρατή όσο και για τον χρήστη και πλήττει σημαντικά τους δημιουργούς, τους ηθοποιούς, τις ελληνικές παραγωγές και τελικά τα δημόσια έσοδα».
Από την πλευρά τους, ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Μαζαράκης και οι πρωταγωνιστές Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκαν με τους δημοσιογράφους την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στη σειρά και αγαπημένες στιγμές από τα γυρίσματα.

Άλλοθι για «αμαρτωλές κομπίνες»

Μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι σε διάφορες «αμαρτωλές κομπίνες».
Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Ποιος είναι ο ένοχος;
«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).
Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Πιατάς (Θείος Ιάσονας), ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (Διονύσης), η Σόφη Ζαννίνου (Μητέρα Τόλη), ο Αντώνης Λουδάρος (Πατέρας Τόλη), ο Χρήστος Ευθυμίου (Ανακριτής) και η Γεωργία Παντέλη (Ψυχολόγος).
Στη σειρά συμμετέχουν, ακόμα, η Κατερίνα Λέχου, ο Θανάσης Τότσικας και πολλοί άλλοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης