Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ: Συνέδριο για την Μαιευτική Αιμορραγία και τον Διεισδυτικό Πλακούντα

tags :
ΙΑΣΩ: Συνέδριο για την Μαιευτική Αιμορραγία και τον Διεισδυτικό Πλακούντα
Tο Σάββατο 1 Οκτωβρίου και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, ώρα 09:00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ

Το ΙΑΣΩ με το Τμήμα Αντιμετώπισης Επιπωματικού & Διεισδυτικού πλακούντα και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μήτρας-Πλακούντα διοργανώνει το πρωτοποριακό Συνέδριο με θέμα: «Μαιευτική Αιμορραγία Διεισδυτικός Πλακούντας: Διαχείριση και Αντιμετώπιση Βήμα-Βήμα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, ώρα 09:00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.
Συντονιστής του Συνεδρίου είναι ο κ. Σταύρος Φωτόπουλος, Συντονιστής Χειρουργείου και Αίθουσας Τοκετών του ΙΑΣΩ, Διευθυντής του Τμήματος Αντιμετώπισης Διεισδυτικού Πλακούντα (PAS) του ΙΑΣΩ.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει την 1η ημέρα ομιλίες και διαδραστική παρακολούθηση χειρουργείων Διεισδυτικού Πλακούντα (PAS - Placenta Accreta Spectrum), ενώ την 2η ημέρα Hands On, όπου δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης σε τεχνικές αναγνώρισης, αλλά και ελέγχου της Αιμορραγίας με την εκπαίδευση στις Αιμοστατικές Ραφές B-lynch και στην εφαρμογή του Bakri Balloon. Στο πλαίσιο του Hands On θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν σε μικρές ομάδες μαγνητοσκοπημένες επεμβάσεις Διεισδυτικού Πλακούντα ταυτόχρονα με σχολιασμό και συζήτηση από τον προσκεκλημένο Καθηγητή José Palacios Jaraquemada και τον κ. Σταύρο Φωτόπουλο.

Εξειδικευμένο Κέντρο Αντιμετώπιση Περιστατικών Διεισδυτικού Πλακούντα

Το ΙΑΣΩ, με την δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα “Εξειδικευμένου Κέντρου Αντιμετώπισης Περιστατικών Διεισδυτικού Πλακούντα” προσφέρει άριστη παρακολούθηση και μέγιστη ασφάλεια σε γυναίκες οι οποίες διαγιγνώσκονται με διεισδυτικό πλακούντα, σε συνεργασία πάντα με τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο που τις παρακολουθεί.
H Εξειδικευμένη Ομάδα Ιατρών με Διευθυντή - Συντονιστή τον κ. Σταύρο Φωτόπουλο, Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις αυτές συστηματικά και οργανωμένα, χωρίς απώλειες της ζωής της μητέρας και χωρίς σημαντική νοσηρότητα μετά τον τοκετό. Ήδη η επιστημονική ομάδα έχει αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό περιπτώσεων Διεισδυτικού Πλακούντα, τόσο προγραμματισμένων όσο και επειγόντων.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6074200 (Γραμματεία Συνεδρίου/ Εταιρεία MD Congress) ή 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ). Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Εκδήλωση εδώ.
ΑΦΙΣΑ_ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ_ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ_ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης