Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Όμιλος EPSILON NET: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου στην έκθεση BEYOND 2022

Όμιλος EPSILON NET:  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου στην έκθεση BEYOND 2022
H BEYOND αποτέλεσε για μία ακόμη φορά, σημείο συνάντησης των σημαντικότερων εταιριών, στελεχών αλλά και θεσμικών εκπροσώπων της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διεθνώς

O Όμιλος EPSILON NET έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση BEYOND 2022 - Διεθνές Συνέδριο Καινοτομίας και Τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη. 
H BEYOND αποτέλεσε για μία ακόμη φορά, σημείο συνάντησης των σημαντικότερων εταιριών, στελεχών αλλά και θεσμικών εκπροσώπων της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διεθνώς. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της καινοτομίας και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες του Industry 4.0 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή MENA.
Πλήθος επισκεπτών, που επισκέφτηκαν το περίπτερο του Ομίλου EPSILON NET, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με στελέχη από όλα τα business units του Ομίλου, να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, να γνωρίσουν καινοτόμες εφαρμογές, που αναβαθμίζουν το σύγχρονο επιχειρείν, καθώς και βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία με την αξιοποίηση των λύσεων πληροφορικής του Ομίλου EPSILON NET. 
Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ομίλου, αναδείχτηκε το πλούσιο portfolio σύγχρονων ψηφιακών λύσεων που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε κλάδου, βοηθώντας  επιχειρήσεις και οργανισμούς να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους, εξασφαλίζοντας την επιχειρηματική τους ανάπτυξη. 

Παράλληλα, στελέχη του Ομίλου συμμετείχαν σε ειδικές παρουσιάσεις, ομιλίες και πάνελ συζητήσεων για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το επιχειρείν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα,:  

  • ο κ. Ιωάννης Μίχος, Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου , συμμετείχε σε panel συζητήσης, με θέμα «Η έκθεση BEYOND και η συμβολή της στην ανάπτυξη του τομέα της Πληροφορικής στην Ελλάδα», που διοργανώθηκε από την Helexpo με την συμμετοχή του ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ & ΣΕΚΕΕ και κορυφαίων εταιρειών πληροφορικής που έχουν έδρα την Θεσσαλονίκη, στην οποία παρουσίασε τις απόψεις του Ομίλου για το παρόν και το μέλλον του Ομίλου στην αγορά πληροφορικής 
  • η κα Νάσια Σκούντζου, Group HR Director, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «EPSILON NET Group: Where learning, becomes passion!» εστιάζοντας στο άριστο εργασιακό περιβάλλον του Ομίλου και τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε υφιστάμενους και υποψήφιους εργαζόμενους. 
  • ο κ. Φώτης Ρωμούδης,  Group Business Development Director, μίλησε για τις  «Έξυπνες Λύσεις σε Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις δυνατότητες χρηματοδότησης» και
  • ο κ. Κυριάκος Δαμιανίδης, Sales Manager Northern Greece Epsilon Singularlogic Integrator, συμμετείχε σε panel συζητήσης, με θέμα «The big transformation of SMEs: how technology supports small businesses to survive», καταθέτοντας τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τον Όμιλο Epsilon Net ως καταλύτη του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν σειρά συνεντεύξεων σημαντικών στελεχών του Ομίλου σε ηλεκτρονικά & τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με κορυφαία του Προέδρου του Ομίλου EPSILON NET, κ. Ιωάννη Μίχου. Ο κ. Μίχος μίλησε για τη σημαντική πορεία και την ανάπτυξη του Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας τη σημασία της Θεσσαλονίκης στο αναπτυξιακό μοντέλο του Ομίλου  και δήλωσε: «Είναι σημαντικό, όλοι όσοι προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, να υποστηρίζουμε εκθέσεις που προάγουν την τεχνολογία και την καινοτομία. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Ανυπομονούμε για την επόμενη συμμετοχή μας!».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης