Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

To ΜΗΤΕΡΑ διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια στη γυναικολογική λαπαροσκόπηση

tags :
To ΜΗΤΕΡΑ διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια στη γυναικολογική λαπαροσκόπηση
Η πρώτη θεματική ενότητα είναι αφιερωμένη στην Ολική Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή

Το ΜΗΤΕΡΑ, πρωτοπόρο στον τομέα της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε., συμμετέχει στο Διεθνές πρόγραμμα εκπαίδευσης «Continuum», του κατασκευαστικού οίκου Olympus, διοργανώνοντας για πρώτη φορά, μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στη γυναικολογική λαπαροσκόπηση με επιμέρους θεματικές ενότητες.
Τα αγγλόφωνα εκπαιδευτικά αυτά σεμινάρια, τελούν υπό την αιγίδα της HEAL Academy, της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας του Ομίλου Hellenic Healthcare Group στην Ελλάδα, και απευθύνονται σε νέους γυναικολόγους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που επιθυμούν να εξοικειωθούν σε σύγχρονες  τεχνικές  και  χειρουργικές  προσεγγίσεις, από  ένα  κέντρο  με  εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υψηλό  αριθμό  επεμβάσεων και  πολυετή  κλινική  εμπειρία  όπως είναι το ΜΗΤΕΡΑ.
Η πρώτη θεματική ενότητα είναι αφιερωμένη στην Ολική Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή, και το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Day Case Laparoscopic Hysterectomy», θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.
Οι συμμετέχοντες, την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντες διαλέξεις από καταξιωμένους κλινικούς γυναικολόγους  με καθιερωμένη εμπειρία ως συντονιστές του προγράμματος, ενώ παράλληλα οι εκπαιδευόμενοι  θα εξασκηθούν σε  εξελιγμένους  προσομοιωτές  ενδοσκοπικής χειρουργικής. Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί live μετάδοση επιλεγμένων χειρουργείων στο ΜΗΤΕΡΑ με σκοπό να αποκομίσουν τα μέγιστα από την εκπαιδευτική εμπειρία του προγράμματος.
Επιστημονικός Υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο κ. Στέφανος Χανδακάς, Πρόεδρος  Δ.Σ.  του  ΜΗΤΕΡΑ και  Γενικός  Γραμματέας της Heal Academy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης