Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Stoiximan και ΠΑΟΚ, μαζί έως το 2025

Stoiximan και ΠΑΟΚ, μαζί έως το 2025
Η Stoiximan ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια τη χορηγική της συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έως το 2025, ανανεώνοντας για τρία ακόμη χρόνια μια επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2017.
Στην πορεία της πενταετούς κοινής πορείας της Stoiximan με τον ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2019, 3 κύπελλα Ελλάδας (2018, 2019 και 2021) ενώ αποτέλεσε άξιο εκπρόσωπο της χώρας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η συνεργασία μεταξύ Stoiximan και ΠΑΟΚ, εκτείνεται πέρα από τη χορηγία φανέλας, στην ανάπτυξη κοινών δράσεων τόσο για τη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων, εντός και εκτός γηπέδου, όσο και σε προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, μια κοινή πρωτοβουλία που υλοποιείται καθόλη τη διάρκεια της πενταετούς συμπόρευσης, μέχρι και σήμερα.
«Το 2017, στην ανακοίνωση της έναρξης της χορηγικής μας συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, είχα αναφερθεί σε τρεις λέξεις: θέληση, όραμα, συνεργασία. Αυτές αποτέλεσαν την ουσία της συνεργασίας μας μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν να είναι η στέρεα βάση για το κοινό μας μέλλον. Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε έναν από τους πιο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στη χώρα, με τον οποίο μοιραζόμαστε τις κοινές αξίες της επιμονής, του πείσματος της διαρκούς προσπάθειας», δήλωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιλαμβάνει σήμανση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αυξημένη τηλεοπτική προβολή, ενέργειες marketing για τη βελτίωση της εμπειρίας του φιλάθλου αλλά και κοινό πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης