Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βραβευμένο για 2η φορά το Mobile App της Τράπεζας Χανίων

Βραβευμένο για 2η φορά το Mobile App της Τράπεζας Χανίων
Η mobile εφαρμογή της Τράπεζας ξεχώρισε για την εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης,  αμεσότητα και λειτουργικότητα

Τρίτο κατά σειρά βραβείο την τελευταία διετία απέσπασε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στους πιο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.
Έπειτα από το bronze award για το web banking της Τράπεζας στην κατηγορία Craft & Technological Artistry των Ermis Awards 2021, και του bronze award του  mobile app στην κατηγορία Digital Innovation through Mobile των Mobile Excellence Awards 2022, το mobile app  της Τράπεζας απέσπασε το bronze award στην κατηγορία UI/UX  (user interface / user experience).
Η mobile εφαρμογή της Τράπεζας ξεχώρισε για την εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης,  αμεσότητα και λειτουργικότητα. Η εφαρμογή Chania Mobile App προσφέρει πλήρη τραπεζική εξυπηρέτηση, από πληροφόρηση του υπολοίπου των λογαριασμών και τη διενέργεια συναλλαγών, έως την πλήρη επισκόπηση της συνολικής σχέσης του πελάτη με την τράπεζα και την μεταβολή/επικαιροποίηση των στοιχείων του. 
3_5.PNG
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με βασικούς συνεργάτες την Indice & την ignota.io, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στις υπηρεσίες και τις υποδομές της δημιουργώντας ψηφιακές εφαρμογές που εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες ώστε να προσφέρουν στο χρήστη την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία.
Τα Mobile Excellence Awards αναδεικνύουν τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και τις βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του mobile business και πραγματοποιήθηκαν για 8η χρονιά από την BOUSSIAS σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2022 παρευρέθηκαν στελέχη της Τράπεζας και της Indice.

Το ChaniaBank Mobile App είναι διαθέσιμο στο Αpp Store  (https://apps.apple.com/gr/app/chaniabank/id1560997041?l=el) και στο Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.indice.chaniabank&pli=1)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης