Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Inside the mind of the CEO: Ένα επιδραστικό newsletter για τους σύγχρονους ηγέτες

Inside the mind of the CEO: Ένα επιδραστικό newsletter για τους σύγχρονους ηγέτες
Το “Inside the mind of the CEO”, κατάφερε -μέσα σε 15 ημέρες- να συγκεντρώσει 6.000 συνδρομητές (subscribers) από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κάτι που δείχνει ότι η αγορά έχει αντανακλαστικά και είναι ώριμη να περάσει στη νέα εποχή, της αυθεντικής ηγεσίας

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, όπου η αβεβαιότητα είναι η μόνη βεβαιότητα, εστιάστε σε αυτό που έχει αξία.
Το newsletter “Inside the mind of the CEO” της Μίνας Μπαγιώτα στο LinkedIn παρουσιάζει όλες τις νέες τάσεις, που αφορούν στο CEO branding, την επικοινωνιακή στρατηγική των ηγετών, την παρουσία τους στα media και στα social media και την ψηφιακή τους μετάβαση στο νέο περιβάλλον.
Το “Inside the mind of the CEO”, κατάφερε -μέσα σε 15 ημέρες- να συγκεντρώσει 6.000 συνδρομητές (subscribers) από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κάτι που δείχνει ότι η αγορά έχει αντανακλαστικά και είναι ώριμη να περάσει στη νέα εποχή, της αυθεντικής ηγεσίας.
“Ο σημερινός ηγέτης πρέπει να κατανοήσει ότι το personal branding είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι εγωϊσμού. Αφορά στη δημιουργία μιας έξυπνης επιχείρησης, όπου συνυπάρχουν αρμονικά το προσωπικό και το εταιρικό brand, προσθέτοντας αξία το ένα στο άλλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, οι άνθρωποι δεν αγοράζουν προϊόντα, αλλά brands και οι επενδυτές δεν επενδύουν σε εταιρίες, αλλά στα πρόσωπα που τις εκπροσωπούν!”, επισημαίνει η Μίνα Μπαγιώτα, CEO Branding/LinkedIn Expert & Managing Partner της MB Branding Company.
“Ο ηγέτης μπορεί να αποδείξει πόσο χαρισματικός και επιδραστικός είναι, μόνο μέσα από τη δραστηριότητά του στα social media. Η παρουσία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα Συνέδρια δεν αρκεί. Η διατήρηση ενός πολύ χαμηλού προφίλ για έναν CEO δεν αποτελεί πλέον επιλογή σε έναν κόσμο, που η διαφάνεια πρωταγωνιστεί. Το κτίσιμο του personal brand για έναν ηγέτη στα social media είναι μονόδρομος. Το LinkedIn μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για να κτίσει τη διαδικτυακή του εικόνα. Ωστόσο για να είναι αποτελεσματική η digital παρουσία του, απαιτείται δομημένη στρατηγική, ανοιχτή και αυθεντική επικοινωνία και κατάλληλη εκπαίδευση για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των κοινωνικών δικτύων. Το στυλ «συνδεδεμένης» και αυθεντικής ηγεσίας είναι και θα παραμείνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις σε έναν κόσμο που αλλάζει και οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο CEO μέσα από αυτή την επένδυση όχι μόνο θα επικοινωνήσει με περισσότερους πελάτες, αλλά θα παρακινήσει τους εργαζομένους της εταιρίας του, θα γίνει πιο ορατός στους επενδυτές, θα μπορέσει να αξιοποιήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να προσελκύσει ταλέντα”, τονίζει χαρακτηριστικά η Μίνα Μπαγιώτα.
Η Μίνα Μπαγιώτα είναι Brand Builder, PR & Communications Strategist, CEO Branding, & LinkedIn Expert. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει κάνει σπουδές ενδυματολογίας, δημοσιογραφίας, Public Relations, Social Media και έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια για Personal Branding, Leadership & Social Media από ξένα πανεπιστήμια. Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στη στρατηγική επικοινωνία και στη δημοσιογραφία. Στα δυνατά της σημεία συγκαταλέγονται, το Personal & Executive Branding -έχει καταφέρει να αναδείξει ηγετικές προσωπικότητες τόσο στο χώρο του επιχειρείν, όσο και στο χώρο της πολιτικής- και η έντονη δραστηριότητα της στα social media και ειδικότερα στο LinkedIn, τα τελευταία 12 χρόνια, -συνολικά διαθέτει 40.000 followers, 30.000 εκ των οποίων στο LinkedIn). Όλα τα παραπάνω, την οδήγησαν να δημιουργήσει, νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για την ελληνική αγορά, που αποτελούν τις τελευταίες τάσεις διεθνώς. Πρόκειται για τις εξής: CEO and Leadership Communication Strategy, CEO of Influence και LinkedIn Strategy for CEOs.

www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης