Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Κώτσιος: Η υποψηφιότητα του Ιωάννη Πούπκου στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ απαντά στην αναγκαιότητα παρουσίας νέων προσώπων

Κώτσιος: Η υποψηφιότητα του Ιωάννη Πούπκου στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ απαντά στην αναγκαιότητα παρουσίας νέων προσώπων
Κώτσιος: Πιστεύω πως η υποψηφιότητά του απαντά στην αναγκαιότητα ανανέωσης και συνέχειας καθώς και παρουσίας νέων προσώπων που οφείλουν να προωθήσουν τολμηρές, σύγχρονες λύσεις και προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" αναφέρει τα ακόλουθα για τον Γενικό Σύμβουλο της ΓΣΕΕ και της ΟΤΟΕ, Ιωάννη Πούπκο.
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω δημόσια, την υποψηφιότητα του Οικονομολόγου, Γενικού Συμβούλου της ΓΣΕΕ και ΟΤΟΕ και Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, κ.Ιωάννη Πούπκου για βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.
Στην αναγκαιότητα ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού πρέπει να στηρίξουμε άτομα που προωθούν σύγχρονες λύσεις και προτάσεις και επενδύουν σε πολιτικές με προοδευτικό και κοινωνικό πρόσωπο, με ήθος και υπευθυνότητα.
Αυτά τα χαρακτηριστικά έχει και η υποψηφιότητα του φίλου και συναδέλφου Γιάννη Πούπκου.
Πιστεύω πως η υποψηφιότητά του απαντά στην αναγκαιότητα ανανέωσης και συνέχειας καθώς και παρουσίας νέων προσώπων που οφείλουν να προωθήσουν τολμηρές, σύγχρονες λύσεις και προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.
Απαντά επίσης στην αναγκαιότητα επανασύνδεσης της παράταξης με την κοινωνία και τους εργαζόμενους, μέσα από την υιοθέτηση πολιτικών που θα στηρίζουν τον κόσμο της εργασίας, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους και τα ευάλωτα τμήματα της κοινωνίας, θα αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες ανισότητες και θα οδηγούν στην ευημερία το σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνο ένα κομμάτι αυτής.
Αγωνιζόταν πάντα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για πολιτικές με πρόσημο κοινωνικό, ανθρωποκεντρικό και προοδευτικό.
Όσοι φίλοι και φίλες επιθυμούν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ή έχουν γνωστούς που ψηφίζουν στις παρακάτω περιοχές να επικοινωνήσουν μαζί του, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω των λογαριασμών του σε Facebook, Twitter και Linkedin.
▪Οι περιοχές του Βορείου Τομέα είναι οι εξής: Δήμοι Κηφισιάς (Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη), Πεντέλης (Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη), Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού.
▪Καλή δύναμη και καλό αγώνα στον φίλο, συνάδελφο και συναγωνιστή, Γιάννη Πούπκο.
▪Όλοι μαζί να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ δύναμη προοπτικής και ελπίδας για τον ελληνικό λαό και πλειοψηφικό ρεύμα ξανά στην ελληνική κοινωνία !

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης