Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σωματείο Union Eurobank: Τιμητική βράβευση στους “σκαπανείς” της τραπεζοϋπαλληλικής μαχητικής ενημέρωσης

Σωματείο Union Eurobank: Τιμητική βράβευση στους “σκαπανείς” της τραπεζοϋπαλληλικής μαχητικής ενημέρωσης
Tιμητική βράβευση από το Σωματείο Union Eurobank

Με ιδιαίτερη συγκίνηση γιορτάσαμε το παραδοσιακό κόψιμο της βασιλόπιτας του Δ.Σ. του Σωματείου μας, σε μία σεμνή τελετή στα γραφεία μας.
Ο βασικός λόγος ήταν η εκ μέρους μας τιμητική βράβευση με αναμνηστικές πλακέτες των ακούραστων εργατών της ενημέρωσης των τραπεζοϋπαλλήλων μέσα από το κλαδικό μας έντυπο «ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝ», των εκλεκτών συναδέλφων και διαχρονικών φίλων:

- ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΝΗ, Διευθυντή Γραφείων Ο.Τ.Ο.Ε. & Διευθυντή «Tραπεζικού Αγώνα».

- ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Αρχισυντάκτη «Tραπεζικού Αγώνα».

Δεν έλειψε ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια η μηνιαία ανταπόκριση με τα «νέα» του Σωματείου μας, είτε ως «Σύλλογος Υπαλλήλων Τράπεζας Κρήτης», είτε ως «Σωματείο (Union) Εργαζομένων Eurobank» που με την μέριμνα και την αξιολόγηση των ως άνω απλωνόταν η ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο μαζί με την πολύτιμη και χρήσιμη ύλη του «Τραπεζικού Αγώνα» για ό,τι έχει σχέση με τα προβλήματα των εργαζομένων στις Τράπεζες, αλλά και με κάθε είδηση που αφορούσε τις ίδιες.
Με λύπη μας θα αποχωριστούμε και τον Χρήστο και τον Γιάννη, αφού ο «Τραπεζικός Αγών» διακόπτει την έκδοση του, έχοντας ολοκληρώσει μία διαδρομή 68 ετών (ιδρύθηκε το 1954) και υπό την ηγεσία του κ. Χρήστου Καστορίνη μία διαδρομή 22 ετών ευδόκιμης και μαχητικής ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης