Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Union Eurobank: Υπέρ του αδυνάτου…

Union Eurobank: Υπέρ του αδυνάτου…
Αντιπροσωπεία του Σωματείου Union Eurobank βρέθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών/Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο» του Δήμου Αγίου Δημητρίου
Σήμερα 17/03/2023 αντιπροσωπεία του Σωματείου Union Eurobank αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. - Στάθη Χαρίτο, τον Ταμία-Χρήστο Φρετζάγια, την Αναπλ. Γεν. Γραμματέα-Σοφία Γεωργούδη, τον Αναλ. Ταμία-Θανάση Μπούτα και τον Κώστα Αμπελά, είχε την χαρά και την τιμή να βρεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών/Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο» του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
Νωρίτερα είχαμε παραδώσει πρώτες ύλες μαγειρέματος στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του Σωματείου μας.
Εκεί μας υποδέχτηκαν οι κ.κ. Στέλιος Βαμβακάρης-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Σούλης Σοφιανόπουλος-Δημοτικός Σύμβουλος.
Παρακολουθήσαμε τις διαδικασίες παρασκευής των γευμάτων σε έναν πεντακάθαρο χώρο και στη συνέχεια συμμετείχαμε στη διανομή προς τις ευπαθείς ομάδες.
Ταυτόχρονα οχήματα της υπηρεσίας του Δήμου ξεκινούσαν για την κατ’ οίκον διανομή σε συμπολίτες μας με κινητικά ή άλλα προβλήματα.
Ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία που μας άφησε γλυκόπικρη επίγευση. Αφ’ ενός τους ανθρώπους που με αγάπη και φροντίδα συντρέχουν τους συμπολίτες μας, αφ’ ετέρου τον όλο και αυξανόμενο αριθμό των ευπαθών ομάδων.
Αποχωρήσαμε προβληματισμένοι και με την υπόσχεση πολύ σύντομα να συμμετέχουμε σε ανάλογες ενέργειες όπου ήθελε προσκληθούμε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης