Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα και Χαμόγελα!

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα και Χαμόγελα!
Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά στην κοινωνία, μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα Χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους! Για 5η χρονιά στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, εξασφαλίζοντας το κόστος γευμάτων 900 παιδιών του Οργανισμού.
H Αγγελική Παπαδημητρίου, Customer & Community Partnerships Manager, στην Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: «Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, θέλοντας να ανταποδώσουμε την αξία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η κοινωνία, στηρίζουμε τα παιδιά, αλλά και όλους όσους μας έχουν ανάγκη. Ως εταιρεία, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα, για μια ακόμη χρονιά, να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που στηρίζει ολιστικά, ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’».
Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε: «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον για 5η συνεχή χρονιά, για ένα ακόμα Πάσχα με έντονο αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στέκεται δίπλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη στηρίζοντάς τα ουσιαστικά και καλύπτοντας μία βασική ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την πολύτιμη και έμπρακτη υποστήριξή της αλλά και για τη συμμετοχή και εμπιστοσύνη της στο έργο μας».
Η συγκεκριμένη ενέργεια προωθεί τις βασικές αξίες της που αφορούν την ενθάρρυνση, την αυθεντικότητα, τη θετικότητα και τη συμπερίληψη, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στρατηγική πλατφόρμα του «Coke & Meals». Βασικός σκοπός της πλατφόρμας αυτής είναι να χαρίζει αληθινά μαγικές στιγμές σε όλους και να προσφέρει περισσότερα και καλύτερα γεύματα.
Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις 30 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου, στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με επιλεγμένα προϊόντα των brands: Coca-Cola, Schweppes και Costa Coffee.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης