Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η NOMA συνεργάζεται με την Human & Pets για την Εξαγωγή Πρωτοποριακών Μαγειρεμένων Τροφών για Κατοικίδια στην Κύπρο

Η NOMA συνεργάζεται με την Human & Pets για την Εξαγωγή Πρωτοποριακών Μαγειρεμένων Τροφών για Κατοικίδια στην Κύπρο
Η Human & Pets αποτελεί έναν εξαιρετικό διανομέα αλλά και retailer, γνωστό για τη δέσμευσή του στη φυσική διατροφή και την ποιότητα και αποτελεί τον ιδανικό εταίρο για την εισαγωγή της σειράς προϊόντων της NOMA® στην απαιτητική αγορά της Κύπρου
Η NOMA®, κορυφαία εταιρεία παραγωγής μαγειρεμένων τροφών για κατοικίδια, με πρώτες ύλες κατάλληλες για κατανάλωση από ανθρώπους, με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου της στην Κύπρο, μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Human & Pets. Η συνεργασία στοχεύει να δώσει πρόσβαση σε χιλιάδες κηδεμόνες κατοικίδιων στην Κύπρο σε μια φυσική, υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική της παραδοσιακής ξηράς τροφής.
Οι μαγειρεμένες τροφές NOMA® έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με το τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με σκοπό την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη βελτίωση της λειτουργίας του γαστρεντερικού συστήματος ενώ ενισχύουν την όρεξη και περιορίζουν τις αλλεργίες.
Η NOMA® έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των κηδεμόνων κατοικίδιων στην Ελλάδα, κάτι που είναι εμφανές από τις εκατοντάδες αξιολογήσεις που λαμβάνει η εταιρεία στη Google και τα Social Media από ενθουσιασμένους κηδεμόνες κατοικίδιων που έχουν δει τη ζωή των αγαπημένων τους φίλων να αλλάζει. Παράλληλα οι τροφές της εταιρείας έχουν διακριθεί, κατακτώντας τρία χρυσά βραβεία Pet Awards (2020, 2022, 2023), για την πλούσια διατροφική τους αξία, την καινοτομία στην παραγωγή και τη συμβολή τους στη διατήρηση της υγείας των σκύλων.
Η Human & Pets αποτελεί έναν εξαιρετικό διανομέα αλλά και retailer, γνωστό για τη δέσμευσή του στη φυσική διατροφή και την ποιότητα και αποτελεί τον ιδανικό εταίρο για την εισαγωγή της σειράς προϊόντων της NOMA® στην απαιτητική αγορά της Κύπρου.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξάγουμε τα προϊόντα μας στη Κύπρο σε συνεργασία με την Human & Pets. Είχαμε δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και δουλέψαμε σκληρά για να το κάνουμε πραγματικότητα» μας εξήγησε ο Παναγιώτης Ζώτος, διευθύνων σύμβουλος της NOMA®.
Η εμπορική διάθεση των προϊόντων θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:
Human & Pets, +357 22262121, humanandpets.com
NOMA, +30 2102222443, explorenoma.com

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης