Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεργασία NOMA - Human & Pets για εξαγωγές στην Κύπρο

Συνεργασία NOMA - Human & Pets για εξαγωγές στην Κύπρο
Η σύμπραξη στοχεύει να δώσει πρόσβαση σε χιλιάδες κηδεμόνες κατοικίδιων σε μια φυσική και νόστιμη εναλλακτική της παραδοσιακής ξηράς τροφής
Η NOMA, εταιρεία παραγωγής μαγειρεμένων τροφών για κατοικίδια, με πρώτες ύλες κατάλληλες για κατανάλωση από ανθρώπους, ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου της στην Κύπρο, μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Human & Pets. Η συνεργασία στοχεύει να δώσει πρόσβαση σε χιλιάδες κηδεμόνες κατοικίδιων στην Κύπρο σε μια φυσική, υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική της παραδοσιακής ξηράς τροφής.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι μαγειρεμένες τροφές NOMA® έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με το τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με σκοπό την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη βελτίωση της λειτουργίας του γαστρεντερικού συστήματος ενώ ενισχύουν την όρεξη και περιορίζουν τις αλλεργίες. Παράλληλα οι τροφές της εταιρείας έχουν διακριθεί, κατακτώντας τρία χρυσά βραβεία Pet Awards (2020, 2022, 2023), για την διατροφική τους αξία, την καινοτομία στην παραγωγή και τη συμβολή τους στη διατήρηση της υγείας των σκύλων.
Η Human & Pets αποτελεί διανομέα αλλά και retailer στην αγορά της Κύπρου.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξάγουμε τα προϊόντα μας στη Κύπρο σε συνεργασία με την Human & Pets. Είχαμε δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και δουλέψαμε σκληρά για να το κάνουμε πραγματικότητα» μας εξήγησε ο Παναγιώτης Ζώτος, διευθύνων σύμβουλος της NOMA®.
Η εμπορική διάθεση των προϊόντων θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης