Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η iRepair απέσπασε το βραβείο Gold Winner Services Retail Stores Franchise στα «The Franchise Success Awards 2023»

tags :
Η iRepair απέσπασε το βραβείο Gold Winner Services Retail Stores Franchise στα «The Franchise Success Awards 2023»
Δυναμική παρουσία με πάνω από 88 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

To δίκτυο καταστημάτων iRepair διακρίθηκε ως Gold Winner Services Retail Stores Franchise στα “The Franchise Success Awards 2023”, σε έναν κλάδο που η πανδημία επέφερε σημαντικές ποιοτικές και ποσοτικές αλλαγές.
Με στόχο την ολοκληρωμένη και αξιόπιστη aftersales υποστήριξη για τον πελάτη, η iRepair πέτυχε σημαντική ανάπτυξη του δικτύου franchise, την προσαρμογή σε νέα συστήματα και το λανσάρισμα υπηρεσιών σε συνεργασία και με τα Public, για γρήγορη επισκευή smartphones, tablets & desktops.
H στενή στρατηγική συνεργασία μεταξύ των Public και iRepair με στόχο και τη δυναμική επέκταση των σημείων iRepair εντός του δικτύου Public επισφραγίζει τον τίτλο του “one-stop-shop” για κάθε ανάγκη τεχνολογίας. Με τη δέσμευση αυτή, τα δυο brands «Μαζί» επιταχύνουν ακόμη περισσότερο το service για τα προϊόντα τεχνολογίας, προσφέροντας στους πελάτες εγγυημένη υποστήριξη και εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας από εξειδικευμένους τεχνικούς με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας.
ο Chris Humbert, ιδρυτής και CEO της iRepair δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή των βραβείων για την τιμητική διάκριση. H iRepair έχει αποδείξει ότι είναι η πιο αποτελεσματική εταιρεία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα κι έχει επάξια κατακτήσει τον τίτλο της ως πρωτοπόρου όχι μόνο στις επισκευές αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών. Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και να εξελίσσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Η συνεργασία της iRepair με το Public Group “έφερε” τη νέα εποχή στην επισκευή συσκευών smartphones, tablets & laptops μέσα στο δίκτυο καταστημάτων Public».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης