Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας - Προσφορά στο Αλλεργιολογικό Τμήμα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας - Προσφορά στο Αλλεργιολογικό Τμήμα
Το Αλλεργιολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ αποτελεί ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τμήματα για την έγκαιρη και την αποτελεσματική διάγνωση και την αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας (8 Ιουλίου), το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει επίσκεψη σε Αλλεργιολόγους στην προνομιακή τιμή των 20€. Η προσφορά ισχύει από σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, για όσους επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 6383090 & 210 6383091 (Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-15:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Το Αλλεργιολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ αποτελεί ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τμήματα για την έγκαιρη και την αποτελεσματική διάγνωση και την αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων, που σαφώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.
Στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο συνεργάζεται στενά με τις ακόλουθες ειδικότητες: Εσωτερικής Παθολογίας, Εντατικολογίας, Παιδιατρικής, Ανοσολογίας, Γαστρεντερολογίας, Πνευμονολογίας, Ωτορινολαρυγγολογίας, Μαιευτικής/Γυναικολογίας και Χειρουργικές ειδικότητες,  προσφέροντας στους ασθενείς, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αφορούν στην ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ_ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ_ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ_ΗΜΕΡΑΣ_ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ.png
Το Τμήμα αντιμετωπίζει  κάθε περιστατικό αλλεργικών νοσημάτων, που είναι χρόνιες παθήσεις με εξάρσεις και υφέσεις, όπως αναφυλαξία, άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργική επιπεφυκίτιδα, ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα), κνίδωση/αγγειοίδημα, άλλες δερματικές αλλεργίες, τροφική αλλεργία, φαρμακευτική αλλεργία καθώς και αλλεργία στα δήγματα εντόμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης