Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ELBISCO χορηγός του 4ου κύκλου «Αγροανέλιξη-Farmers of the Future» του Οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Η ELBISCO χορηγός του 4ου κύκλου «Αγροανέλιξη-Farmers of the Future» του Οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»
Η εταιρεία ELBISCO, με την χορηγία της, αναλαμβάνει την αναδοχή ενός ωφελούμενου του προγράμματος που δραστηριοποιείται στο νομό Ευβοίας

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης αγροδιατροφικών επιχειρήσεων «Αγροανέλιξη-Farmers of the Future», που υλοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», απευθύνεται σε μικρούς παραγωγούς και συλλογικά σχήματα από όλη την Ελλάδα που θέλουν να εξελίξουν τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα τους ή/και να δημιουργήσουν νέα διαφοροποιημένα προϊόντα βασισμένα στις ιδιαίτερες πρώτες ύλες της ελληνικής γης και να τα τοποθετήσουν στην αγορά.
Η εταιρεία ELBISCO, με την χορηγία της, αναλαμβάνει την αναδοχή ενός ωφελούμενου του προγράμματος που δραστηριοποιείται στο νομό Ευβοίας, με στόχο την ενίσχυση μίας μικρής επιχείρησης της περιοχής με εκπαιδευτικά εργαστήρια και προγράμματα καθοδήγησης από έμπειρα στελέχη του κλάδου, την ανάπτυξη των προϊόντων της, την ενδυνάμωση της παρουσίας της στην αγορά και την πρόσβασή της σε εργαλεία χρηματοδότησης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO κ. Νικόλαος Βουδούρης δήλωσε σχετικά: «Η ELBISCO, σε συνέχεια των επενδύσεών της στην μονάδα παραγωγής της στην Χαλκίδα και της δραστηριοποίησής της στην περιοχή για πολλές δεκαετίες, αναζητά διαρκώς καινοτόμες δράσεις για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Αναγνωρίζοντας ότι η εστίαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και η διαρκής προϊοντική καινοτομία αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του επιχειρηματικού μας μοντέλου, υποστηρίζουμε το πρόγραμμα «Αγροανέλιξη-Farmers of the Future» γιατί στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας επιχειρηματικής νοοτροπίας στον κλάδο και στην ανάπτυξη νέων διαφοροποιημένων προϊόντων διατροφής μέσα από βιώσιμες επιχειρηματικές προσπάθειες. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεργαζόμαστε για άλλη μία φορά με τον οργανισμό “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά”, η αξιοπιστία και το κύρους του οποίου θα εξασφαλίσουν και την επιτυχία της δράσης».
Αιτήσεις Συμμετοχής: Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιτάχυνσης «Αγροανέλιξη-Farmers of the Future» θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα, σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος και να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους εδώ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης