Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βραβεία Emmy®: 23 υποψηφιότητες διεκδικούν σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

Βραβεία Emmy®: 23 υποψηφιότητες διεκδικούν σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV
Η τελετή απονομής των βραβείων θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την
COSMOTE TV
Τα βραβεία Emmy, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς θεσμούς παγκοσμίως, που τιμά τις καλύτερες ερμηνείες και σειρές που ξεχωρίζουν κάθε χρόνο στη «μικρή οθόνη», ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για το 2023. Οι σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV διεκδικούν συνολικά 23 βραβεία, ενώ ακόμη 7 διεκδικούν οι απονομές των Oscars και Grammys. Η 75η απονομή των βραβείων Emmy θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

COSMOTE_TV_POKER_FACE_1.jpg
Οι φετινές υποψηφιότητες περιλαμβάνουν συνολικά 10 σειρές που είναι διαθέσιμες on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή στην COSMOTE TV. Μεταξύ αυτών, μία από τις καλύτερες horror σειρές των τελευταίων ετών, το «Yellowjackets», το οποίο διεκδικεί 3 βραβεία: καλύτερης δραματικής σειράς, καλύτερης διανομής ρόλων σε δραματική σειρά και Α' γυναικείου ρόλου. Σε ρυθμούς Emmy κινείται και το «Poker Face», με τη Νατάσα Λιόν και την Τζούντιθ Λάιτ να διεκδικούν βραβεία Α' γυναικείου ρόλου και καλύτερης έκτακτης γυναικείας συμμετοχής, αντίστοιχα, και τη σειρά να είναι υποψήφια σε 2 ακόμα κατηγορίες.
COSMOTE_TV_YELLOWJACKETS.jpg
Επίσης, οι ταλαντούχοι Μάικλ Σάνον και Τζέσικα Τσάστεϊν είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Α' αντρικού και Α’ γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά ή τηλεταινία για της ερμηνείες τους στο «George & Tammy», ενώ η σειρά είναι υποψήφια για 2 ακόμα βραβεία. Από τη φετινή τελετή απονομής δεν θα μπορούσε να λείπει το ανατρεπτικό talk show των 26 Emmy «Last Week Tonight With John Oliver», το οποίο απέσπασε συνολικά 4 υποψηφιότητες.
COSMOTE_TV_LAST_WEEK_TONIGHT_WITH_JOHN_OLIVER_1.jpg
Υποψηφιότητες συγκεντρώνουν 6 ακόμα σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV, μεταξύ των οποίων: «The Rookie», «FBI: Most Wanted», «The Great», «Grease: Rise Of The Pink Ladies», «Tulsa King» και «P-Valley.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης