Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα προϊόντα ΙΚΕΑ: Πολύχρωμα με έντονα μοτίβα για να αναδείξτε την προσωπικότητά σας

tags :
Νέα προϊόντα ΙΚΕΑ: Πολύχρωμα με έντονα μοτίβα για να αναδείξτε την προσωπικότητά σας

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr

Στη μέση του καλοκαιριού, η ιδέα μιας αλλαγής είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
Τα νέα προϊόντα IKEA μας καλούν να διαμορφώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας με βάση τη φαντασία μας και το που θα θέλαμε να βρισκόμαστε.
Η σκέψη πίσω από τα νέα προϊόντα είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας, με σκοπό τη δημιουργία ενός χώρου δίχως συμβιβασμούς, ενός χώρου  μοναδικού και τακτοποιημένου.
Η ΙΚΕΑ μας καλεί να εκφράσουμε το προσωπικό μας στιλ με έξυπνες λύσεις αποθήκευσης,  νέα πολύχρωμα λευκά είδη και  αυθεντικούς συνδυασμούς διαφορετικών προϊόντων.
Φωτεινά χρώματα και τολμηρά σχέδια οδηγούν σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία και εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Η ραφιέρα PLATSA σε έντονο μπλε χρώμα, σε συνδυασμό με τις προσόψεις KALBÅDEN με όψη ξύλου πεύκου, όπως επίσης και το επιτραπέζιο φωτιστικό BLÅSVERK, σε κίτρινο, μπλε ή μπεζ χρώμα, επιτρέπουν την αποθήκευση και τη ταυτόχρονη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας.
Άλλωστε, όταν όλα τα πράγματα βρίσκονται στη θέση τους, ο χώρος γίνεται πιο λειτουργικός αλλά και πιο ήρεμος οπτικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απλότητα και οι καθαρές γραμμές της ραφιέρας BAGGEBO σε κόκκινο χρώμα που σε συνδυασμό με τα κουτιά VATTENTRÅG, τα οποία κρατούν τα πράγματά μας τακτοποιημένα και οργανωμένα αντίστοιχα.
Το σαλόνι θεωρείται το κεντρικό σημείο του σπιτιού και θα λέγαμε ότι είναι ο καμβάς για έντονη έκφραση και δημιουργία.. Ο καναπές KLIPPAN με νέο κίτρινο κάλυμμα προσδίδει στο χώρο ζωντάνια και πολύ χρώμα. Φυσικά δεν λείπουν τα αξεσουάρ διακόσμησης και τα λευκά είδη. Παιχνιδιάρικα χρώματα όπως αυτά που συναντούμε στα χαλιά IDROTTSHALL και τα πόστερ BILD, που «αγκαλιάζουν» τον χώρο και αναδεικνύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του. «Ήθελα τα προϊόντα να είναι παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα και να δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα» αναφέρει η σχεδιάστρια Luna Gil.
Οι διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε στα νέα λευκά είδη, όπως η παπλωματοθήκη JORDRANUNKEL, δημιουργούν μία αρμονική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. Ταυτόχρονα, οι γήινες αποχρώσεις της συρταριέρας MALM από ξύλο βελανιδιάς και το ρουστίκ μοτίβο του χαλιού TVERSTED προσδίδουν στον χώρο νότες ηρεμίας και χαλάρωσης.
Με τα νέα προϊόντα IKEA δημιουργούμε επανάσταση με χρώμα, ξεδιπλώνοντας την προσωπικότητα μας δίχως δισταγμούς. Σας καλούμε λοιπόν να ακούσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και να εκφράσετε το προσωπικό σας στιλ δημιουργώντας μοναδικούς, οργανωμένους, λειτουργικούς και ευχάριστους χώρους στο σπίτι σας.

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης