Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Μεγάλος χορηγός στο 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Μεγάλος χορηγός στο 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης
Η ανακοίνωση της χορηγίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26 Ιουλίου στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι κ.κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και Χρήστος Ντακαλέτσης, Δήμαρχος Δωδώνης και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δωδώνης

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, ένα πολιτιστικό γεγονός που συμβάλλει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου, αναδεικνύοντας τη σημασία της Τέχνης και προβάλλοντας παράλληλα την ιστορικότητα της περιοχής. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου με ένα πρόγραμμα επτά εκδηλώσεων που συνθέτουν διεθνείς καλλιτέχνες και κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί. 
Η ανακοίνωση της χορηγίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26 Ιουλίου στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι κ.κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και Χρήστος Ντακαλέτσης, Δήμαρχος Δωδώνης και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δωδώνης. 
Στο πλαίσιο της κοινής Συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Δωδώνης και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης ευχαρίστησε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για τη χορηγία, αναφέροντας: «Έχει γίνει από όλους αντιληπτό νομίζουμε, τους πολίτες τουλάχιστον, πως το Φεστιβάλ Δωδώνης είναι μια πολιτιστική διοργάνωση που δεν προβάλει μόνο το Δήμο μας αλλά ολόκληρο το Νομό και την Ήπειρο. Είναι μια διοργάνωση που προκαλεί επισκεψιμότητα, εξαιτίας της μοναδικής εμπειρίας του να απολαύσει κανείς μια θεατρική ή άλλη παράσταση, μέσα σε ένα από τα σπουδαιότερα αρχαία θεατρικά μνημεία της Ελλάδας».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζουμε ως μεγάλος χορηγός το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό δρώμενο που αναδεικνύει τον τοπικό πολιτισμό της Ηπείρου και δίνει σημαντική ώθηση στην τοπική κοινωνία, προβάλλοντας παράλληλα την Περιφέρεια της Ηπείρου σε όλη την Ελλάδα. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο Δωδώνης κ. Χρήστο Ντακαλέτση και όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση και υλοποίηση ενός υψηλού επιπέδου πολιτιστικού γεγονότος με διεθνή προσανατολισμό. H Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει ενεργά εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα που ωφελούν όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Ηπείρου».
Το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Υλοποιείται από το 2017 στον αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Δωδώνης και σε επιλεγμένα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης