Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Nexi Ελλάδος διακρίνεται στα ΔΕΗ BITE Awards 2023 με το Nexi SoftPOS

Η Nexi Ελλάδος διακρίνεται στα ΔΕΗ BITE Awards 2023 με το Nexi SoftPOS
Το Nexi SoftPOS έλαβε το bronze βραβείο στην κατηγορία για τη «Νέα Καινοτόμο Ψηφιακή Υπηρεσία»
Η Nexi Ελλάδος, θυγατρική του Ομίλου Nexi, του ευρωπαϊκού ηγέτη PayTech, διακρίθηκε στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ Awards και στην κατηγορία «Νέα Καινοτόμος Ψηφιακή Υπηρεσία» με το Nexi SoftPOS, κερδίζοντας το bronze βραβείο για την καινοτομία και την απλοποίηση που φέρνει στις ψηφιακές συναλλαγές.
Το Nexi SoftPOS είναι μία ψηφιακή λύση την οποία υλοποίησε και παρέχει η Nexi στην Ελληνική αγορά, παραμένοντας πιστή στο όραμά της να συμβάλλει στη μετάβαση σε μία Ευρώπη χωρίς μετρητά.
To Nexi SoftPOS επιτρέπει την αποδοχή ανέπαφων πληρωμών με ασφάλεια, μετατρέποντας το android smartphone ή tablet σε ένα ισχυρό σημείο πώλησης, χωρίς την ανάγκη αγοράς και συντήρησης συσκευής POS – προσφέροντας, παράλληλα, στους εμπόρους τον πιο σύγχρονο τρόπο πληρωμής που υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες, καθώς και με ψηφιακά πορτοφόλια smartphone ή wearable.
Χάρη στην ευελιξία και τα χαμηλά κόστη, καθώς δεν υπάρχει η ανάγκη αγοράς POS terminals ή άλλων add-on devices, το Nexi SoftPOS αποτελεί την πλέον προσιτή και ιδανική λύση για επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους με ανάγκη για πληρωμές εν κινήσει. Μια λύση με οφέλη και για τους acquirers, καθώς η αξιοποίησή της συμβάλλει στη διεύρυνση του πελατολογίου τους, δίνοντας τους πρόσβαση σε επαγγελματίες που παραδοσιακά κάνουν χρήση μετρητών (σ.σ.: οδηγοί ταξί, τεχνίτες κτλ), ενώ διευκολύνει τη διείσδυσή τους σε κλάδους όπου δραστηριοποιούνται ιδιώτες επαγγελματίες όπως freelancers, γιατροί κ.ο.κ.
Η χρήση του Nexi SoftPOS ενισχύει την οικονομία εδραιώνοντας τις ψηφιακές πληρωμές ως κυρίαρχο μέσο συναλλαγών, ενώ αποτελεί μια βιώσιμη λύση και συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς δεν απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό και παρέχει άυλες αποδείξεις χωρίς τη χρήση χαρτιού.
Τα ΔΕΗ BITE Awards πραγματοποιήθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου 600 στελέχη της αγοράς ΤΠΕ και πρωτοπόρων επιχειρήσεων στον ψηφιακό μετασχηματισμό έδωσαν το «παρών». Η κριτική επιτροπή των βραβείων, αποτελούμενη από καταξιωμένα στελέχη κορυφαίων εταιρειών της αγοράς, αναγνώρισε και επιβράβευσε εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες στην αγορά ICT.
Μετά την επιτυχία της στα ΔΕΗ BITE Awards, και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, η Nexi εστιάζει σε καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις που διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις κοινής ανάπτυξης και εξέλιξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης