Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Επίσημη παρουσίαση της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας

Επίσημη παρουσίαση της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας
Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας συστάθηκε τον Μάιο 2023
Σε ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) στο «Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος», παρουσία κυβερνητικών και θεσμικών εκπροσώπων.
Το παρών έδωσαν οι Υπουργοί Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, κ. Σοφία Ζαχαράκη.
Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας συστάθηκε τον Μάιο 2023, με ιδρυτικά μέλη τις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας με το Διοικητικό Συμβούλιο να αποτελείται από τον κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη, Πρόεδρο ΔΣ, τον κ. Ιωάννη Μασούτη, Αντιπρόεδρο ΔΣ, τον κ. Κωνσταντίνο Μαυροειδή, Γραμματέα, τον κ. Νίκο Λαβίδα, Ταμία και τους κ. Λάμπρο Παπακοσμά και κ. Martin Brandenburger, Μέλη. Γενικός Διευθυντής έχει οριστεί ο κ. Απόστολος Πεταλάς.
Ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος ΔΣ ΕΣΕ, δήλωσε: «Η Ένωση Σουπερ μάρκετ Ελλάδας εκπροσωπεί μικρές και μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκερ και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν Αξιόπιστο και Υπεύθυνο Θεσμικό φορέα του Λιανεμπορίου Τροφίμων, Χρήσιμο στην Ελληνική Κοινωνία, την Οικονομία, τους Καταναλωτές, τη Δημόσια Διοίκηση, τον Κλάδο και τα Μέλη του».
Στη συνέχεια ο κ. Ιωάννης Μασούτης, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΣΕ, ανέφερε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας δημιουργήθηκε για να στηρίξει τον κλάδο μας κι να διασφαλίσει ένα περιβάλλον νόμιμου, ελεύθερου και υγιούς ανταγωνισμού στον τομέα τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών».
Η ΕΣΕ φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ισχυρό φορέα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Στόχος της είναι η προώθηση των θέσεων του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στρατηγική ενδυνάμωση του ρόλου του λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα, προς όφελος των καταναλωτών.
Ο κ. Απόστολος Πεταλάς, Γενικός Διευθυντής ΕΣΕ, ανέφερε: «Η θετική ψυχολογία της αγοράς επιδρά σημαντικά στην προοπτική της οικονομίας. Η ΕΣΕ και τα μέλη της σε συνεργασία με τις αρχές και του θεσμικούς φορείς μπορούμε να συμβάλλουμε στη συνεχή βελτίωση της ψυχολογίας και της οικονομίας στη χώρα μας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης