Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Diorama II: Tο νέο fund της Deca Ιnvestments κλείνει επιτυχημένα τον επενδυτικό του κύκλο συγκεντρώνοντας κεφάλαια 213 εκατ. ευρώ

Diorama II: Tο νέο fund της Deca Ιnvestments κλείνει επιτυχημένα τον επενδυτικό του κύκλο συγκεντρώνοντας κεφάλαια 213 εκατ. ευρώ
Mια μεγάλη επιτυχία μέσα σε ένα ανήσυχο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον
To επενδυτικό fund της Deca Investments Diorama II (Diorama Investments II RAIF, S.C.A.) ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο συγκέντρωσης κεφαλαίων (final closing) συγκεντρώνοντας 213 εκατ. ευρώ – μια μεγάλη επιτυχία μέσα σε ένα ανήσυχο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

To θετικό αυτό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την επενδυτική φιλοσοφία της Deca Investments η οποία εστιάζει σε εταιρείες όπου ο συνδυασμός της ποιότητας διοίκησης, της δυναμικής του κλάδου και των θεμελιωδών τους στοιχείων δείχνουν ότι η αναμενόμενη προσαρμοσμένη-στον-κίνδυνο απόδοση θα είναι ελκυστική αλλά και την εμπιστοσύνη ελληνικών και διεθνών θεσμικών επενδυτών, καθώς και Ελλήνων επιχειρηματιών.

Ο κ. Νίκος Κούλης, Partner και Διευθύνων Σύμβουλος της Deca Investments δήλωσε σχετικά: «Έχουμε την καλή τύχη να έχουμε μια εξαιρετική ομάδα επενδυτών με διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, κρατικά ταμεία χρηματοδοτήσεων, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, συνταξιοδοτικά ταμεία, family offices και διακεκριμένους επιχειρηματίες. Ο στόχος μας, όπως και στο Diorama I, είναι να διαμορφώσουμε ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων το οποίο θα δημιουργήσει υψηλές αποδόσεις στους επενδυτές αλλά παράλληλα θα βοηθήσει την ανάπτυξη και πρόοδο σημαντικών Ελληνικών εταιρειών και συνεπακόλουθα θα ωφελήσει την ελληνική οικονομία. Εκ μέρους των εταίρων της Deca Investments θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας χωρίς την προσπάθεια και αφοσίωση των οποίων αυτός ο υψηλός στόχος δεν θα είχε επιτευχθεί.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης