Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το ΤΖΟΚΕΡ άλλαξε και σε κάθε κλήρωση μοιράζει 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

tags :
Το ΤΖΟΚΕΡ άλλαξε και σε κάθε κλήρωση μοιράζει 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι
Στην 1η κατηγορία οι παίκτες διεκδικούν 1,2 εκατ. ευρώ αυτή την Κυριακή
Μεγαλύτερα έπαθλα θα κερδίζουν πλέον οι νικητές της 2ης κατηγορίας στο ΤΖΟΚΕΡ, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, που κάνουν πρεμιέρα οι κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, στο νέο ΤΖΟΚΕΡ οι τυχεροί 5άρηδες θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ* ο καθένας σε κάθε κλήρωση, ενώ το μίνιμουμ ποσό που θα διεκδικούν οι παίκτες στην 1η κατηγορία του παιχνιδιού θα ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ, αντί για 600.000 ευρώ.
Στην πρώτη κλήρωση του νέου ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, το μεγάλο έπαθλο ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ.

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.
Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Νέο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ
image002_1.jpg
Νέα μορφή έχει αποκτήσει το δελτίο ΤΖΟΚΕΡ στα καταστήματα ΟΠΑΠ, χωρίς να αλλάζει ο τρόπος συμπλήρωσής του. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών.
Επιπλέον, μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης