Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Volton «φώτισε» το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ»

tags :
Η Volton «φώτισε» το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ»
H Volton επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευσή της να «ακούει» και να «φωτίζει» κοινωνικές ανάγκες

Η Volton, παραμένοντας πιστή στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς, έκανε πράξη το «Φωτίζουμε ό,τι Αξίζει», προχωρώντας στο στολισμό του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», με στόχο να δημιουργήσει ένα γιορτινό περιβάλλον θαλπωρής και ζεστασιάς για τα μικρά παιδιά που διαμένουν στις εγκαταστάσεις του.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, εργαζόμενοι της Volton, επισκέφτηκαν με πολλή χαρά το Κέντρο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του και μίλησαν με τους υπεύθυνους για τη δράση και την πολύτιμη συμβολή τους στη φροντίδα των μικρών παιδιών. Επιπλέον, μαζί με το Χριστουγεννιάτικο στολισμό, προσέφεραν δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, ιατροφαρμακευτικό υλικό και γλυκίσματα, συμβάλλοντας έμπρακτα στις ανάγκες του Κέντρου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Volton, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα η δέσμευσή της εταιρείας να «ακούει» και να «φωτίζει» κοινωνικές ανάγκες, αλλά και να συμβάλλει με υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση στη δημιουργία ενός κόσμου όπου η ανθρώπινη αξία βρίσκεται στο επίκεντρο.
Η Marketing Communications Director της Volton, κα. Κατερίνα Γκίνη, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επισκεφτήκαμε και γνωρίσαμε από κοντά τους ανθρώπους του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», χαρίσαμε χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών παιδιών και γεμίσαμε φως τις φετινές τους γιορτές. Στη Volton, πιστεύουμε ότι η ευημερία της κοινωνίας μας συνδέεται άρρηκτα με την ευημερία των πιο ευάλωτων μελών της. Στόχος μας είναι να φωτίζουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται περισσότερο και να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου κόσμου με κάθε δυνατό τρόπο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης