Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«17 Κλωστές»: Όλα όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο της νέας σειράς της COSMOTE TV

«17 Κλωστές»: Όλα όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο της νέας σειράς της COSMOTE TV
Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD
Οι «17 Κλωστές», η νέα παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV σε σενάριο των Μιρέλλα Παπαοικονόμου-Κάτια Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, επιστρέφουν τη Δευτέρα 29/1 στις 23.00.
Στο 2ο επεισόδιο, ο Καστελάνης (Πάνος Βλάχος) γίνεται ο πρώτος τσαγκάρης του νησιού. Η επιτυχία του, όμως, δεν περνάει απαρατήρητη και πέρα από τον θαυμασμό του κόσμου, αποκτά και τον φθόνο του προύχοντα της περιοχής, Τζώρτζη Σκαλέρη (Κώστας Φιλίππογλου). Η μητέρα του Καστελάνη (Αθηνά Τσιλύρα) συναντά την προξενήτρα του νησιού και τη στέλνει στο σπίτι της Άννας (Ντένια Στασινοπούλου). Ο Σκαλέρης πείθει τη γυναίκα του, Αντζολέτα (Άλκηστις Πουλοπούλου), να ζητήσει από τον Καστελάνη να έρθει σπίτι τους για να παραδώσει τα καινούργια της παπούτσια και να πληρωθεί. Ο Καστελάνης δέχεται χωρίς να υποπτεύεται ότι αυτή η κίνηση αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του.
Ακολουθεί το trailer του 2ου επεισοδίου:
https://www.youtube.com/watch?v=bxQYsxKAmN0
Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.
Περισσότερες πληροφορίες για τις «17 Κλωστές» της COSMOTE TV στο www.cosmotetv-17klostes.gr.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης