Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Franchise Awards 2024: Σημαντική διάκριση για τα 85 καταστήματα Protergia στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE

Franchise Awards 2024: Σημαντική διάκριση για τα 85 καταστήματα Protergia στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE
Η Protergia δίνει μεγάλη αξία στο δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο σήμερα αποτελείται από 85 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διαρκώς διευρύνεται
Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα Franchise Awards η κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.
Description automatically generated with medium confidenceΗ Protergia βραβεύθηκε στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE, για την προσπάθειά της στους τομείς της στρατηγικής και της διαφήμισης, αλλά και ενεργειών που την έφεραν πιο κοντά στους καταναλωτές.
Η Protergia δίνει μεγάλη αξία στο δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο σήμερα αποτελείται από 85 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διαρκώς διευρύνεται. Μέσα από τα καταστήματα και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η Protergia προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο, να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της ενέργειας που τους αφορούν και να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για εκείνους.
Η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το δίκτυο Franchise στηρίζοντας τους νέους επιχειρηματίες του κλάδου που θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν το νέο τους εγχείρημα με την ασφάλεια και την εγγύηση της Protergia και κατ’ επέκταση της MYTILINEOS.
image001_1.jpg
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης