Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΕΥΔΑΠ αρωγός για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

tags :
Η ΕΥΔΑΠ αρωγός για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Η Εταιρεία δημοσιοποιεί την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2022 και με τη μορφή ακουστικών αρχείων, με στόχο την ισότιμη πρόσβαση ανθρώπων με προβλήματα όρασης στην πληροφόρηση
H ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο δράσεων για την προώθηση της συμπερίληψης, προχώρησε και φέτος στη δημιουργία ηχητικών αρχείων της 7ης Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης για το έτος 2022, διασφαλίζοντας την ισότιμη πρόσβαση στην πληροφορία και σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης ή ολικά τυφλούς.
Στην Έκθεση αποτυπώνονται η στρατηγική, οι πρωτοβουλίες και τα αποτελέσματα των δράσεων της Εταιρείας σε θέματα που αφορούν στο Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση.
H Έκθεση έχει συνταχθεί με βάση το Διεθνές Πρότυπο Global Reporting Initiative (GRI), τους βασικούς δείκτες του Sustainability Accounting Standards Board (SASB) και τον Οδηγό «ESG Δείκτες Χρηματιστηρίου Αθηνών», που αποτελούν τα πιο ευρέως αποδεκτά πρότυπα αναφοράς της οικονομικής, της περιβαλλοντικής καθώς και της κοινωνικής επίδρασης και επίδοσης των οργανισμών.
Επιπλέον, αναγνωρίζοντας την αξία της διαφάνειας, η Εταιρεία προχώρησε για δεύτερη χρονιά σε εξωτερική διασφάλιση επιλεγμένων δεικτών από ανεξάρτητο ελεγκτή.
Επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή της στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, η ΕΥΔΑΠ παραμένει σταθερά προσηλωμένη σε δράσεις για την αειφόρο διαχείριση του νερού και την εφαρμογή υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών προς όφελος της κοινωνίας, των πελατών και του περιβάλλοντος.

Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της ΕΥΔΑΠ για το 2022, όπως και τα συνοπτικά ακουστικά αρχεία είναι διαθέσιμα στην εταιρική ιστοσελίδα eydap.gr στην ενότητα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης