Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Digital Finance Awards 2024: Τρία βραβεία για την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα HDB

Digital Finance Awards 2024:  Τρία βραβεία για την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα HDB
Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-ΗDB τιμήθηκε με τρία βραβεία: Ένα Χρυσό και 2 Ασημένια

Στην τελετή απονομής των Digital Finance Awards 2024 που πραγματοποιήθηκε χθες 22/2, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-ΗDB τιμήθηκε με τρία βραβεία: Ένα Χρυσό και 2 Ασημένια.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB απέσπασε: 

  • Χρυσό Βραβείο (Gold) για την πλατφόρμα ESG Tracker στην κατηγορία Best ESG Initiative or Product
  • Ασημένιο Βραβείου (Silver) για την πλατφόρμα KYC - Know your customer στην κατηγορία Best Consumer / SME Lending Digital Initiative
  • Ασημένιο Βραβείο (Silver) για το Innovation scorecard στην κατηγορία Best Credit Risk Management Digital Initiative.

Τα βραβεία παρέλαβε μια μικρή αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB υπό τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, κ. Παντελή Τζωρτζάκη και διευθυντικά στελέχη της HDB.

Αποδεχόμενος τις τιμητικές διακρίσεις, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της HDB, κ. Παντελής Τζωρτζάκης, δήλωσε: 

  • «Κεντρική στρατηγική της HDB αποτελεί η ανάπτυξη, η προαγωγή και η ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας στο σύνολο της Ελληνικής οικονομίας. 
  • Η προσπάθεια αυτή αναγνωρίστηκε. Η τριπλή βράβευση των μη χρηματοδοτικών εργαλείων που σχεδιάσαμε με τους συνεργάτες μας, την εταιρία Resnovae (ESG Tracker by HDB) και την Renvis (Innovation scorecard) και φυσικά το KYC  αντικατοπτρίζουν τις αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς, δημιουργικότητας και αποφασιστικότητας που επενδύσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτά. 
Στην τρίτη διοργάνωση των Digital Finance Awards, στο Intercontinental Athenaeum Hotel από την BOUSSIAS παραδόθηκαν Βραβεία στους Οργανισμούς και τις Εταιρείες του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού Τομέα που διακρίθηκαν αναδεικνύοντας τα καινοτόμα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, στους πυλώνες του Digital Banking και Digital Insurance.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης