Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ μεγαλώνουν τα χαμόγελα των παιδιών!

Τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ μεγαλώνουν τα χαμόγελα των παιδιών!
Για 8η συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει τα Πασχαλινά Αβγά της, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά και στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
«Όταν ακούς ΑΒ περιμένεις πάντα κάτι καλό», γι’ αυτό και η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει και το φετινό Πάσχα να προσφέρει στους καταναλωτές και ιδιαίτερα στα παιδιά, δώρα και εκπλήξεις, ώστε να περάσουν ακόμα πιο ευχάριστα τις ημέρες των διακοπών μαζί με τους αγαπημένους τους.
Για 8η συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει τα Πασχαλινά Αβγά της, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά και στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, οι πελάτες συνεισφέρουν με 0,30€ στο έργο του Οργανισμού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό. Τα πασχαλινά αβγά διατίθενται σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop, σε δύο μεγέθη, 150 γρ. και 220 γρ., κάτω από 4€ και 5€, αντίστοιχα, ενώ κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές από τα παιδιά του Οργανισμού.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για όλους, μέσω της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης, της ποιότητας και της ποικιλίας των προϊόντων της σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και με πολλές πασχαλινές προσφορές, κάνοντας και το φετινό Πάσχα, ακόμα πιο ξεχωριστό για όλους.
ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού στην Ελλάδα, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.
Πασχαλινά_Αβγά_ΑΒ.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης