Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δυναμική συνεργασία Westnet – LG για Digital Signage λύσεις

tags :
Δυναμική συνεργασία Westnet – LG για Digital Signage λύσεις
H Westnet δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους μέσα από μια σειρά οθονών επαγγελματικής χρήσης που ξεχωρίζουν για την τεχνολογία αιχμής τους

Στη διάρκεια της BEYOND 2024, οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο περίπτερο της Westnet για τις σύγχρονες λύσεις που διαθέτει στην κατηγορία Information Display σε συνεργασία με την LG. Η εταιρεία συμμετείχε δυναμικά στη μεγάλη διεθνή έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τη νέα της συνεργασία με το τμήμα Business Solutions της LG Electronics.
Ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο της στην Τεχνολογία με τις κορυφαίες λύσεις ψηφιακής σήμανσης της LG, η Westnet δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους μέσα από μια σειρά οθονών επαγγελματικής χρήσης που ξεχωρίζουν για την τεχνολογία αιχμής τους. Η γκάμα της, που παρουσιάστηκε στη διάρκεια της BEYOND 2024, περιλαμβάνει προηγμένες προτάσεις που εξασφαλίζουν νέα επίπεδα ψηφιακής προβολής, όπως το LG CreateBoard 75TR3DK, ένα διαδραστικό Monitor σχεδιασμένο για τις σύγχρονες ανάγκες της εκπαίδευσης και των επαγγελματικών χώρων, το LED Wall 136” LAEC015 που προσφέρει μία ασύγκριτη οπτική εμπειρία αλλά και την καινοτόμο Transparent OLED οθόνη 55EW5PG-S της LG, μια λύση υψηλής αισθητικής που επιτρέπει στο περιεχόμενο να φαίνεται σαν να αιωρείται στον αέρα, ενώ παράλληλα ενσωματώνεται αρμονικά στον περιβάλλοντα χώρο.
Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το LG Self-Ordering Kiosk 27KC3PK, μια πρωτοποριακή οθόνη 27” εξοπλισμένη με τεχνολογία αφής in-cell, που αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία παραγγελιών. Διαθέτει ενσωματωμένο εκτυπωτή καθώς και δυνατότητα προσθήκης POS, καθιστώντας την ιδανική για εστιατόρια, καταστήματα λιανικής και ξενοδοχεία που επιδιώκουν μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία.
Αναφορικά με τη νέα συνεργασία, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Το τμήμα LG Business Solutions είναι αφοσιωμένο στο να παρέχει στους επαγγελματίες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες, συμβάλλοντας στη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους. Με τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με τη Westnet στα προϊόντα και λύσεις Signage, σκοπεύουμε να εξοπλίσουμε τους συνεργάτες της με νέα ανταγωνιστικά εργαλεία και πλεονεκτήματα στους τομείς δραστηριότητάς τους».
Από την πλευρά της Westnet, ο κ. Μάνθος Πάγκαλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε: «Με την αγορά του Digital Signage να διαθέτει τεράστια δυναμική, η συνεργασία με την LG Business Solutions θα ενισχύσει την παρουσία της Westnet στον τομέα της τεχνολογίας. Η LG είναι ένα brand που εστιάζει διαχρονικά στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων. Χαιρόμαστε, λοιπόν, που διευρύνουμε τις διαθέσιμες λύσεις μας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τρόπο προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης