Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα υπηρεσία «Αμέτρητες Επιλογές» στα καταστήματα Public

tags :
Νέα υπηρεσία «Αμέτρητες Επιλογές» στα καταστήματα Public
Προσφέρει πρόσβαση σε επιπλέον 1 εκατομμύριο προϊόντα και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Public και τα μεγάλα 15 “Pubic + home”
Σχετικά Άρθρα
Τα Public, φροντίζοντας να προσφέρουν διαρκώς περισσότερες προτάσεις σε κάθε σημείο της Ελλάδας, λανσάρουν την υπηρεσία “Αμέτρητες Επιλογές”.
Μέσα από αυτή, οι επισκέπτες των καταστημάτων αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε επιπλέον 1 εκατ. προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών, ψυχαγωγίας και lifestyle, μέσα από τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία «Αμέτρητες Επιλογές»:

Στα καταστήματα Public, εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα βρίσκονται δίπλα στους επισκέπτες για να τους εξυπηρετήσουν σε περίπτωση που δεν έχουν βρει ακόμη αυτό που χρειάζονται και θα τους ξεναγούν στην online γκάμα που ξεπερνά το 1 εκατ. προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών, καθώς και προϊόντα ψυχαγωγίας, για να κάνουν την κατάλληλη επιλογή!

Οφέλη της υπηρεσίας για τον καταναλωτή:

Περισσότερες Επιλογές από ποτέ

Η νέα υπηρεσία «Αμέτρητες Επιλογές» παρέχει στον πελάτη πρόσβαση σε μια εντυπωσιακά διευρυμένη γκάμα προϊόντων. Επισκεπτόμενοι το κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να δουν τα προϊόντα που εκτίθενται, αλλά ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και να παραγγείλουν από μια τεράστια ποικιλία άλλων κωδικών που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, με την πολύτιμη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων. Αυτή η δυνατότητα αφορά κάθε προϊόν από κάθε κατηγορία: smartphones, τηλεοράσεις, tablets, laptops & desktops, οικιακές συσκευές, είδη σπιτιού, παιχνίδια, βιβλία και πάνω από 1.000.000 προϊόντα συνολικά!

Εύκολη Παραγγελία, Γρήγορη Παράδοση & Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Οι αγορές συνδυάζονται με εύκολες και ευέλικτες διαδικασίες παραγγελίας. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους online και να επιλέξουν δωρεάν παραλαβή στο κατάστημα που τους εξυπηρετεί, χωρίς έξοδα αποστολής. Η παράδοση των προϊόντων είναι γρήγορη και ενημερωμένη, ώστε να γνωρίζει ο κάθε πελάτης ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της παραγγελίας του.

Πολλαπλοί Τρόποι Πληρωμής Άτοκα ή και με Klarna

Άτοκα σε χαμηλές δόσεις χωρίς κάρτα, Πληρωμή με κάρτα, αντικαταβολή, ή και μέσω της υπηρεσίας “Public Now, Pay later” με Klarna είναι κάποιες από τις λύσεις που προσφέρουν τα Public για να καλύπτονται όλα τα αγοραστικά προφίλ.

Πού είναι διαθέσιμη η υπηρεσία:

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στο σύνολο των καταστημάτων του δικτύου Public σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των 15 μεγάλων “Public + home”.
Public_Αμέτρητες_επιλογές_2_1.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης