Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η VITAEL υλοποίησε την κατασκευή του ξενοδοχείου InterContinental Crete

Η VITAEL υλοποίησε την κατασκευή του ξενοδοχείου InterContinental Crete
Η VITAEL έχει συνεργαστεί με την Hines & την Henderson Park και στην επέκταση του Grand Hyatt Athens, το 2020. Επίσης, ανέλαβε και υλοποίησε το εστιατόριο The Grand by Interni στον 9ο όροφο του υφιστάμενου ξενοδοχείου, καθώς και το VIP lounge
H VITAEL συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με την Hines & την Henderson Park ολοκλήρωσε τον Ιούνιο την κατασκευή του ξενοδοχείου InterContinental Crete στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Το συγκεκριμένο project, που αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας φιλοξενίας στην Κρήτη, είναι ένα ακόμη πετυχημένο έργο της ελληνικής κατασκευαστικής εταιρείας, στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Με γνώμονα την υψηλή αισθητική, σε συνδυασμό με το απαράμιλλο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών της παγκοσμίου φήμης αλυσίδας ξενοδοχείων InterContinental (IHG Hotels & Resorts), η VITAEL
κατάφερε να μετατρέψει το υφιστάμενο κτίριο σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, σε διάστημα μόλις 13 μηνών. Στο πλαίσιο της υλοποίησης συνεργάστηκε με τα αρχιτεκτονικά γραφεία 3ΧΝ Architects και Diarchon Architects, καθώς και με τα MKV και INEDITO που διαμόρφωσαν τους εσωτερικούς χώρους των δωματίων και της εστίασης, αντίστοιχα.

Το InterContinental Crete εκτείνεται σε 10 επίπεδα σε μία έκταση 15.000 τμ. και διαθέτει 199 δωμάτια μεταξύ των οποίων 21 σουίτες με την πλειονότητα των δωματίων να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και απρόσκοπτη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου. Επίσης περιλαμβάνει ένα κεντρικό αίθριο, τρία εστιατόρια -στο ισόγειο, στον 5ο και στον 9ο όροφο-, χώρο spa/hammam με μια μεγάλη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, δυο μεγάλες κοινόχρηστες πισίνες υπερχείλισης και δύο συνεδριακές αίθουσες.
Αναφερόμενος στο project, ο Βασίλης Βλασερός, CEO της VITAEL, δήλωσε, “Πρόκειται για ένα καθαρά αστικό ξενοδοχείο επάνω στην πανέμορφη ακτογραμμή του Αγίου Νικολάου Κρήτης, που έχει κυριολεκτικά «φωλιάσει» στο ανάγλυφο του βουνού. Ο επισκέπτης με την είσοδό του στην υποδοχή αντικρύζει στο αίθριο του ξενοδοχείου -στον εσωτερικό χώρο- βραχώδεις πλαγιές να «αναδύονται» μέσα από μαρμάρινα στοιχεία νερού. Είμαι πολύ χαρούμενος που με την έμπειρη ομάδα της VITAEL καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την κατασκευή αυτού του πολύ απαιτητικού project σε διάστημα μόλις 13 μηνών. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Hines & την Henderson Park για την ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία μας, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία μας”.

Η VITAEL έχει συνεργαστεί με την Hines & την Henderson Park και στην επέκταση του Grand Hyatt Athens, το 2020. Επίσης, ανέλαβε και υλοποίησε το εστιατόριο The Grand by Interni στον 9ο όροφο του υφιστάμενου ξενοδοχείου, καθώς και το VIP lounge.
Στο χαρτοφυλάκιο της VITAEL περιλαμβάνονται και άλλα σημαντικά έργα στον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως το Domotel Kastri, το Dusit Suites Athens της γνωστής διεθνούς αλυσίδας Dusit Hotels & Resorts και το Moxy Athens City του ομίλου Marriott.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης