Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου της Ουκρανίας V. Janukovits στον Κ. Παπούλια για την ελληνική προεδρία

Συγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου της Ουκρανίας V. Janukovits στον Κ. Παπούλια για την ελληνική προεδρία
Στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο κ. Janukovits, ευχαριστεί τον ελληνικό λαό για την υποστήριξη προς την Ουκρανία κατά τη διαδικασία ενοποίησης με την ΕΕ
Αισιόδοξος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ουκρανίας Victor Janukovits, στο μύνημα που απέστειλε προς τον Κάρολο Παπούλια, αναφέροντας ότι η ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα συμβάλει θετικά στην υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης μεταξύ Ουκρανίας και ΕΕ.
Συγκεκριμένα στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο κ. Janukovits, ευχαριστεί τόσο τον ίδιο, όσο και τον ελληνικό λαό για τη «φιλική και συνεπή υποστήριξη προς την Ουκρανία κατά τη διαδικασία ενοποίησης με την ΕΕ».
«Υπολογίζω στη συμβολή της Ελληνικής Δημοκρατίας στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Ουκρανίας και ΕΕ, που στοχεύει στη σύναψη και αποτελεσματική εφαρμογή της συμφωνίας σύνδεσης», αναφέρεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του Ουκρανού προέδρου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Ευελπιστώ στη συνέχιση του προσωπικού μας διαλόγου σχετικά με όλα τα επίκαιρα ζητήματα, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής σας στην Ουκρανία», αναφέρεται στο μήνυμα, όπως μεταδίδεται από ουκρανικά και ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο V. Janukovits, εύχεται επίσης στην Ελλάδα να υλοποιήσει πλήρως τις προτεραιότητες της Προεδρίας της, που στοχεύουν ειδικότερα «στη διασφάλιση της οικονομικής ανάπτυξης και της χρηματιστικής σταθερότητας της ΕΕ».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης