Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από το μηδέν πάλι οι έρευνες για το μαλαισιανό Boeing - Δεν ανήκει στην πτήση ΜΗ370 το αντικείμενο που ξεβράστηκε στην Αυστραλία

Από το μηδέν πάλι οι έρευνες για το μαλαισιανό Boeing - Δεν ανήκει στην πτήση ΜΗ370 το αντικείμενο που ξεβράστηκε στην Αυστραλία
Οι λεπτομερείς φωτογραφίες ήταν αρκετές για να πείσουν τους ερευνητές ότι δεν επρόκειτο για κομμάτια του αεροπλάνου, σημειώνουν οι αρχές
Στο σημείο... μηδέν βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι έρευνες για τον εντοπισμό της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, που παραμένει εξαφανισμένο εδώ και σχεδόν δύο μήνες.
Χθες οι ελπίδες αναπτερώθηκαν μετά τον εντοπισμό αντικειμένου που ξεβράστηκε στις αυστραλιανές ακτές, όμως τελικά όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, δεν ανήκε στο Boeing.
Λεπτομερείς φωτογραφίες του αντικειμένου ήταν αρκετές για να πειστούν οι ερευνητές ότι δεν επρόκειτο για κάποιο στοιχείο που σχετίζεται με το εξαφανισμένο αεροπλάνο, επισήμανε ο επικεφαλής των ερευνών σήμερα, Πέμπτη.
Χθες, οι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «αντικείμενο που παρουσιάζει ενδιαφέρον» όσον αφορά το κομμάτι μετάλλου που έφερε πριτσίνια στη μια του πλευρά.
Σημειώνεται ότι στις έρευνες που λαμβάνουν σήμερα χώρα για τον εντοπισμό της πτήσης ΜΗ370 συμμετέχουν 11 στρατιωτικά αεροσκάφη και 11 πλοία, τα οποία έχουν ακόμη πολλή έκταση για να ερευνήσουν στον Ινδικό Ωκεανό.
Παρά τις άκαρπες μέχρι στιγμής προσπάθειες εντοπισμού του εδώ και 48 ημέρες, ο αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι έρευνες, επισημαίνοντας ότι «δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τις οικογένειες των 239 επιβαινόντων στο αεροσκάφος όσο ακόμη υπάρχει ελπίδα να βρεθεί έστω και ένα στοιχείο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης