Τελευταία Νέα
Διεθνή

General Motors – Δυναμική άνοδος 9,1% των πωλήσεών της στην Κίνα τον Ιούνιο

General Motors – Δυναμική άνοδος 9,1% των πωλήσεών της στην Κίνα τον Ιούνιο
Ανήλθαν σε 257.798 οχήματα
Αύξηση 9,1% καταγράφηκε στις πωλήσεις της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας General Motors στην Κίνα, τον Ιούνιο, κυρίως λόγω των παραγγελιών για τις μάρκες της εταιρείας Buick και Cadillac.
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 257,798 οχήματα τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εδρεύουσας στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών εταιρείας, με τις παραδόσεις να ενισχύονται κατά 10,5% το πρώτο μισό του έτους.
Η General Motors συναγωνίζεται με τη Volkswagen ποια από τις δύο θα έχει το προβάδισμα μεταξύ των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, Κίνα, με τη γερμανική εταιρεία να δείχνει την πρόθεση της να διατηρήσει την πρωτιά.
Η GM, η οποία ξεπέρασε τη Volkswagen κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, θα επενδύσει 12 δισ. δολάρια μέχρι το 2017 στην Κίνα προκειμένου να εινσιχύσει τα εργοστάσιά της και τα προϊόντα της.
Σημειώνεται ότι οι παραδόσεις οχημάτων Buick ενισχύθηκαν κατά 14% τον Ιούνιο, ενώ των οχημάτων Chevrolet σημείωσαν άνοδο 1,5%.
Οι πωλήσεις Cadillac, η premium μάρκα οχημάτων της GM, ενισχύθηκαν κατά 46% τον Ιούνιο, ενώ στο πρώτο μισό του έτους έχουν σημειώσει άνοδο 72%.
Η GM περιμένει ακόμη καλύτερο δεύτερο εξάμηνο, εκτιμώντας ότι θα πωλήσει περισσότερα από 70.000 οχήματα Cadillac στο σύνολο του έτους, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο πωλήσεων και marketing της GM Κίνας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης