Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηνωμένο Βασίλειο - Σε δήλωση παραίτησης προέβη ο υπουργός Εξωτερικών William Hague

Ηνωμένο Βασίλειο - Σε δήλωση παραίτησης προέβη ο υπουργός Εξωτερικών William Hague
Ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές
Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, William Hague, ενώ δήλωσε ότι δεν θα κατέβει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου.
«Απόψε αποχωρώ από την θέση του υπουργού Εξωτερικών, μετά από τέσσερα χρόνια, και πλέον θα υπηρετώ ως επικεφαλής της Βουλής των Κοινοτήτων», ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης  Twitter.
Στην συνέχεια ο απερχόμενος υπουργός δήλωσε την πρόθεσή του να απέχει από την βουλευτική σκηνή, εκφράζοντας την επιθυμία του να ασχοληθεί με άλλα πράγματα «τα οποία πάντα ήθελε να κάνει».
«Η ανανέωση στην πολιτική είναι καλή, και το βουλευτικό αξίωμα δεν είναι αυτοσκοπός. Μετά από 26 χρόνια ως βουλευτής του χρόνου θα είναι σωστό για μένα να προχωρήσω παρακάτω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Hague.
Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με σκοπό την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας.
Η παραίτηση του Hague έρχεται ως συνέχεια σε μια σειρά από επτά υπουργούς, των οποίων τις παραιτήσεις έχει αποδεχτεί ο πρωθυπουργός David Cameron.
Μάλιστα, o Cameron, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διεξαγωγή ανασχηματισμού του υπουργικού του συμβουλίου, για τελευταία φορά πριν τις εκλογές του Μάη 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης