Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ryanair: Συμφωνία με την Amadeus για τη διάθεση των εισιτηρίων της

tags :
Ryanair: Συμφωνία με την Amadeus για τη διάθεση των εισιτηρίων της
Στόχος, να αυξήσει τις πωλήσεις της και να αποκτήσει μερίδιο στην αγορά δραστηριοποίησης των ταξιδιωτικών γραφείων
Έπειτα από χρόνια διακαστικών διαμαχών και συμβιβασμών με τα ταξιδιωτικά γραφεία, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair άρχισε τις πωλήσεις εισιτηρίων της, όχι μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αλλά και μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.
Μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την Travelport, ιδιοκτήτρια των Galileo και Worldspan που δραστηριοποιούνται στις κρατήσεις εισιτηρίων, τον περασμένο Μάρτιο, αυτή τη φορά η Ryanair προχώρησε σε αντίστοιχη συμφωνία με την εταιρεία Amadeus, παρέχοντας πρόσβαση στα εισιτήριά της στα γραφεία ταξιδίων που είναι συνδεδεμένα με το κέντρο κρατήσεων.
Έτσι, η Ryanair βαδίζει στα χνάρια της βρετανικής easyJet, μια από τις μεγαλύτερες ανταγωνίστριές της στην ευρωπαϊκή αγορά, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη από το 2012 την πώληση εισιτηρίων της μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, έπειτα από την υπογραφή αντίστοιχων συμφωνίων με την Amadeus.
Στόχος της Ryanair είναι η αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων της, αλλά και η απόκτηση μεριδίου στην αγορά δραστηριοποίησης των ταξιδιωτικών γραφείων.
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την υπογραφή της συμφωνίας με την Amadeus, σημειώνοτας ότι η τεχνολογία της προσφέρει πολύ σημαντική ευκαιρία για την εταιρεία να έρθει σε επαφή με περισσότερες εταιρείες και εταιρικούς πελάτες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης