Τελευταία Νέα
Διεθνή

BMW: Στα 1,31 δισ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη του γ' τριμήνου toy 2014

tags :
BMW: Στα 1,31 δισ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη του γ' τριμήνου toy 2014
Παραμένουμε σε τροχιά ανάπτυξης, επεσήμανε ο CEO της εταιρείας 
Ελαφρώς χαμηλότερα κέρδη ανακοίνωσε η BMW για το γ’ τρίμηνο του 2014, με την συρρίκνωση να οφείλεται, κυρίως, στην υψηλή φορολογία.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη υποχώρησαν στα 1,31 δισ. ευρώ, από 1,32 δισ. ευρώ, το προηγούμενο έτος, ενώ τα έσοδα σημείωσαν ενίσχυση στο +4,5%.
Οι πωλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας ενισχύθηκαν κατά 5,8%, στα 509.699 οχήματα, ενώ ειδικότερα οι πωλήσεις των οχημάτων BMW, εξαιρουμένων δηλαδή των Mini και Rolls Royce, που, επίσης, ανήκουν στην εταιρεία, ενισχύθηκαν κατά 6,9%, στα 433.145 οχήματα.
«Οι καλές επιδόσεις μας συνεχίστηκαν καθ’ όλο το 9μηνο και το γ’ τρίμηνο, μέσα σε ένα αυξανόμενα προκλητικό περιβάλλον», δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα ο CEO, Norbert Reithofer.
Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις της BMW για το σύνολο της χρήσης, δηλώνοντας πως η αυτοκινητοβιομηχανία αναμένει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις και τα προ φόρων κέρδη.
«Παραμένουμε σε τροχιά ώστε να πετύχουμε μια σημαντική αύξηση στα προ φόρων κέρδη του ομίλου για το σύνολο της χρήσης και να παραδώσουμε περισσότερα από 2 εκατ. οχήματα στη διάρκεια της 12μηνης περιόδου», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης