Τελευταία Νέα
Διεθνή

Όλες οι πυρκαγιές έσβησαν στο Norman Atlantic

Όλες οι πυρκαγιές έσβησαν στο Norman Atlantic
Βάσει των τελευταίων αυτών εξελίξεων, σύμφωνα με τον επικεφαλής των πυροσβεστών του Brindisi, Michele Angiuli, "όλες οι διαδικασίες μπορεί να επιταχυνθούν"
Όλες τις πυρκαγιές στο πλοίο Norman Atlantic έσβησαν οι Ιταλοί  πυροσβέστες.
Έτσι, σήμερα άνοιξαν οι πλαϊνές πόρτες του πλοίου και έθεσαν οι πυροσβέστες  σε λειτουργία ειδικές μηχανές απορρόφησης καπνού.
Πάντως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του πλοίου, στο τρίτο επίπεδο, έχει μειωθεί στους είκοσι ένα βαθμούς, με σημαντική αύξηση του οξυγόνου.
Η κύρια πόρτα που έχει ανοίξει, διαμέσου της οποίας έχουν προωθηθεί οι μηχανές απορρόφησης, βρίσκεται στο σημείο που έχει τοποθετηθεί το γράμμα Ν από την ναυλώτρια εταιρία ΑΝΕΚ.
Βάσει των τελευταίων αυτών εξελίξεων, σύμφωνα με τον επικεφαλής των πυροσβεστών του Brindisi, Michele Angiuli, «όλες οι διαδικασίες μπορεί να επιταχυνθούν και να μπορέσουν να εισέλθουν και πάλι στο Norman Atlantic, οι εισαγγελείς και οι πραγματογνώμονες του Bari, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας».
Στο μεταξύ, σήμερα η ιταλική εφημερίδα corriere del mezzogiorno δημοσιεύει  μαρτυρία 16χρονου Αφγανού μετανάστη, χωρίς να αναφέρει τα στοιχεία του, που διηγείται ότι κατάφερε να σωθεί από την τραγωδία του Norman Atlantic, αλλά είδε πολλούς άλλους μετανάστες να χάνουν την ζωή τους από την πυρκαγιά στο γκαράζ.
Αναφέρει δε, πως «συνολικά, ήμασταν τουλάχιστον δέκα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης