Τελευταία Νέα
Διεθνή

Howlin (Ιρλανδία): Θέλουμε η Ελλάδα να επιτύχει και να παραμείνει στο ευρώ

Howlin (Ιρλανδία): Θέλουμε η Ελλάδα να επιτύχει και να παραμείνει στο ευρώ
Η ιρλανδική κυβέρνηση ήταν πολύ υποστηρικτική της Ελλάδας, σημείωσε ο υπουργός Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρυθμίσεων
Να επιτευχθεί μια συμφωνία της Ελλάδας με τις ευρωπαϊκές αρχές ευχήθηκε ο υπουργός Δημόσιων Δαπανών και Μεταρρυθμίσεων της Ιρλανδίας, Brendan Howlin, ο οποίος σε δηλώσεις του σήμερα, Τρίτη, επέμεινε ότι η ιρλανδική κυβέρνηση ήταν πολύ υποστηρικτική της Ελλάδας.
«Θέλουμε η Ελλάδα να επιτύχει, θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ, όμως αυτό πρέπει να γίνει προφανώς μέσα στο πλαίσιο που διέπει το ευρώ», σημείωσε και δήλωσε απογοήτευση για το γεγονός ότι το χθεσινό Eurogroup κατέληξε σε αδιέξοδο.
Όπως ανέφερε, η Ελλάδα δεν παρουσίασε ένα τεχνικό έγγραφο σχετικά με ένα λεπτομερές εναλλακτικό σχέδιο και πρόσθεσε ότι ο χρόνος τελειώνει.
«Δεν πρόκειται για θέμα στήριξης, συμπάθειας ή εμπάθειας», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει τεράστια στήριξη για τους έλληνες πολίτες διότι τα οικονομικά τους προβλήματα είναι αληθινά».
Ευτυχώς στην Ιρλανδία έχουμε προχωρήσει πολύ από αυτό το σημείο, λόγω της σκληρής δουλειάς των ιρλανδών πολιτών, σημείωσε, για να προσθέσει ότι «ελπίζω ότι θα υπάρξει μια συμφωνία που θα ανακουφίσει τους έλληνες πολίτες τις προσεχείς ημέρες».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης