Τελευταία Νέα
Διεθνή

Etihad Airways: Επενδύει το 33,3% στην ελβετική αεροπορική Darwin Airline

Etihad Airways: Επενδύει το 33,3% στην ελβετική αεροπορική Darwin Airline
Οι δύο εταιρείες θα αξιοποιήσουν πλήρως πλέον την συνεργασία τους
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ελβετίας (FOCA) ενέκρινε και επίσημα την επένδυση του 33,3% στην ελβετική εταιρεία Darwin Airline, από την Etihad Airways, σύμφωνα με ανακοινώσεις του αραβικού αερομεταφορέα.
Από τον Ιανουάριο του 2014, η Darwin Airline λειτουργεί ως περιφερειακή εταιρεία της Etihad κάτω από το ίδιο εμπορικό σήμα και κατόπιν εταιρικής συμφωνίας με την Etihad Airways.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έγκριση της επένδυσης της Etihad από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιτρέπει πλέον στις δύο εταιρείες να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη της συνεργασίας τους, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων κοινού κώδικα των δύο εταιρειών εντός και εκτός Ευρώπης.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, James Hogan, ανέφερε πως η επένδυση συνάδει με την αυξανόμενη τάση της ενοποίησης στον κλάδο των αερομεταφορών ενώ δήλωσε επίσης ότι η έγκριση της επένδυσης θα επιτρέψει στην Etihad Airways και στην Darwin Airline να συνεργαστούν πιο στενά προς όφελος των επιβατών των δύο αεροπορικών μεταφορέων στην Ελβετία, στην Ευρώπη, και όχι μόνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης