Τελευταία Νέα
Διεθνή

J. Fischer (Γερμανία): Η διπλή τραγωδία της Ελλάδας – Η χαμένη ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ

J. Fischer (Γερμανία): Η διπλή τραγωδία της Ελλάδας – Η χαμένη ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ
Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση, η οποία αρχικά παρουσιάστηκε ως η μεγάλη ευκαιρία της Ευρώπης, κάτι όμως που δεν εκμεταλλεύτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ο γερμανός πολιτικός
Στη διπλή τραγωδία της Ελλάδας αναφέρεται σε άρθρο του στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung» ο Joscha Fischer, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, στο οποίο επιχειρεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση από το 2009 έως σήμερα.
Όπως αναφέρει στο άρθρο του ο γερμανός πολιτικός, ο οποίος σημειώνει ότι η Ελλάδα είναι για λύπηση, το 2009 η χώρα έγινε το «πειραματόζωο» της Ευρώπης με την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας.
Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, σήμερα έχει αυτή την κυβέρνηση», επισημαίνει και προσθέτει ότι «η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση, η οποία αρχικά παρουσιάστηκε ως η μεγάλη ευκαιρία της Ευρώπης».
Ωστόσο, αναφέρει, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία και συμπληρώνει ότι προφανώς δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας και της διακυβέρνησης της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης