Τελευταία Νέα
Διεθνή

Berliner Zeitung: Ο Τσίπρας μάχεται με… δόσεις – Σταδιακά η ψήφιση των προαπαιτούμενων

Berliner Zeitung: Ο Τσίπρας μάχεται με… δόσεις – Σταδιακά η ψήφιση των προαπαιτούμενων
Δυο ιδιαιτέρως λεπτά ζητήματα αφαιρέθηκαν από το νομοσχέδιο που έλαβε την έγκριση της ελληνικής Βουλής τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα
«Ο Τσίπρας μάχεται με… δόσεις», σημειώνει σε σημερινό δημοσίευμά της η Berliner Zeitung, σχολιάζοντας το δεύτερο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, που πήρε την έγκριση από την ελληνική Βουλή.
Ειδικότερα, αναφέρει πως «υπό τις πιέσεις των πιστωτών η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε την Τετάρτη προς ψήφιση στο κοινοβούλιο δύο ακόμη μεταρρυθμίσεις, η έγκριση των οποίων είναι προϋπόθεση για τις διαπραγματεύσεις των πιστωτών με την Ελλάδα για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας».
Ωστόσο επισημαίνει με νόημα πως λίγο προτού συζητηθούν τα νομοσχέδια στη Βουλή, αφαιρέθηκαν από την ημερήσια διάταξη «δύο ιδιαιτέρως λεπτά στοιχεία».
«Η κατάργηση των ευρέως διαδεδομένων πρόωρων συνταξιοδοτήσεων αλλά και η κατάργηση φορολογικών προνομίων των αγροτών» δεν συζητήθηκαν στη Βουλή αλλά η ψήφιση τους αναβλήθηκε για αργότερα, αναφέρει χαρακτηριστικά η Berliner Zeitung.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης