Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Η θερμότερη ημέρα του τελευταίου αιώνα η σημερινή στη Νέα Υόρκη - Έσπασε κάθε ρεκόρ η θερμοκρασία

ΗΠΑ: Η θερμότερη ημέρα του τελευταίου αιώνα η σημερινή στη Νέα Υόρκη - Έσπασε κάθε ρεκόρ η θερμοκρασία
Ο μέσος όρος της θερμοκρασίας στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα την 13η Νοεμβρίου είναι 3 βαθμοί κελσίου
Λίγες ώρες μετά την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας για το Κλίμα στο Παρίσι, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στη Νέα Υόρκη καταγραφόταν ένα άλλο ιστορικό ρεκόρ.
Αυτό την υψηλής θερμοκρασίας μέσα στο χειμώνα με το θερμόμετρο να δείχνει σήμερα 19 βαθμούς κελσίου το υψηλότερο που έχει καταγραφή τέτοιου μέρα από το 1923 όπου είχε φτάσει μόλις τους 17,7 βαθμούς κελσίου.
Το μεσημέρι στο Σέντραλ Παρκ, οι νεοϋορκέζοι έζησαν ένα πρωτοφανές στα χρονικά φαινόμενο με τον ζεστό ήλιο να οδηγεί εκατοντάδες στο γνωστό πάρκο και στους δρόμους της πόλης κάνοντας τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους για πρώτη φορά με ζέστη.
Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία ανέφερε ότι προηγούμενη ρεκόρ, από τότε που καταγράφονται τα μετεωρολογικά δεδομένα, χρονολογείται από το 1923 με τον υδράργυρο στους 17,7 βαθμούς κελσίου.
Ο μέσος όρος της θερμοκρασίας στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα την 13η Νοεμβρίου είναι 3 βαθμοί κελσίου την ημέρα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ.
Ο υδράργυρος θα παραμένει πολύ πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι.
Άλλο ένα ρεκόρ ζέστης καταγράφτηκε την 6η Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου ο υδράργυρος "σκαρφάλωσε" στους 23,8 βαθμούς κελσίου στο αεροδρόμιο LaGuardia και 23,3° στο Σέντραλ Παρκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης