Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: Θα συνεχιστούν ως έχουν και το 2016 οι τεράστιες προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη - Οι λύσεις απαιτούν χρόνο

tags :
CNN: Θα συνεχιστούν ως έχουν και το 2016 οι τεράστιες προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη - Οι λύσεις απαιτούν χρόνο
Συμπεράσματα πέντε εκ των απεσταλμένων ανά τον κόσμο του ειδησεογραφικού δικτύου CNN
Καμία καθοριστική μεταβολή δεν αναμένεται το 2016 στις προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη από εμπόλεμες χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, καθώς και μεταναστών και προσφύγων από χώρες της Αφρικής.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν πέντε εκ των απεσταλμένων ανά τον κόσμο του ειδησεογραφικού δικτύου CNN σε εκτιμήσεις τους για το έτος που έρχεται, εν σχέσει με την προσφυγική κρίση.
Οι έμπειροι δημοσιογράφοι καταλήγουν, ότι ακόμα και αν βρεθούν οι πολυπόθητες λύσεις στις πατρίδες των προσφύγων και μεταναστών, οι Ευρωπαίοι ηγέτες ακόμα θα πρέπει να διαχειριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που ήδη αναζητούν άσυλο στη Γηραιά Ήπειρο και εκατομμύρια ακόμη που συνωστίζονται σε καταυλισμούς στην Τουρκία, στην Ιορδανία και αλλού.
Κοιτάζοντας πίσω στο 2015, οι δημοσιογράφοι του CNN στάθηκαν στα επικίνδυνα ταξίδια και μονοπάτια που ακολούθησαν - και συνεχίζουν να ακολουθούν - οι πρόσφυγες και μετανάστες, σε αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος στην Ευρώπη.
Τουλάχιστον 3.962 εξ αυτών δεν τα είχαν καταφέρει μέχρι το μέσον Δεκεμβρίου 2015, έχοντας πνιγεί στα νερά της Μεσογείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης