Τελευταία Νέα
Διεθνή

Orange και Bouygues Telecom επιβεβαίωσαν ότι είναι σε προκαταρκτικές συζητήσεις για τη συγχώνευσή τους

tags :
Orange και Bouygues Telecom επιβεβαίωσαν ότι είναι σε προκαταρκτικές συζητήσεις για τη συγχώνευσή τους
H Bouygues εξηγεί ότι υπέγραψε συμφωνία εμπιστευτικότητας με την Orange για την ανάπτυξη συνομιλιών, επισημαίνοντας ωστόσο ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και τίποτα δεν εγγυάται την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών συζητήσεων
Σε προκαταρκτικές συζητήσεις είναι οι εταιρείες Orange και Bouygues Telecom με σκοπό τη συγχώνευσή τους, κάτι που αν συμβεί θα αλλάξει το τηλεπικοινωνιακό τοπία στη Γαλλία, καθώς θα μειωθούν στις τρεις από τέσσερις οι εταιρείες που λειτουργούν στην εν λόγω αγορά.
Σε μια ανακοίνωσή της, η Bouygues εξηγεί ότι σήμερα υπέγραψε μια συμφωνία εμπιστευτικότητας με την Orange για την ανάπτυξη αυτών των συνομιλιών, για να επισημάνει ωστόσο ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και τίποτα δεν εγγυάται την ολοκλήρωση αυτών των προκαταρκτικών συζητήσεων.
Στο ίδιο μήκος κύματος, η Orange με δική της ανακοίνωση σημειώνει ότι στη συμφωνία με την Bouygues δεν υπάρχει καμία υποχρέωση για συγκεκριμένο πρόγραμμα και ότι δεν υπάρχει ένα προκαθορισμένο σχήμα.
Όπως σημειώνει, εξερευνά τις ευκαιρίες στο γαλλικό τηλεπικοινωνιακό τοπίο και επισημαίνει ότι οι επενδύσεις της και οι θέσεις της, της επιτρέπουν την πλήρη ανεξαρτησία της.
Επίσης, αναφέρει ότι δεν πράττει παρά μόνο για το συμφέρον των μετόχων της, των υπαλλήλων και πελατών της και ότι θα είναι προσεκτική στη δημιουργία αξίας στο σχέδιο συγχώνευσης με την Bouygues Telecom.
Η Bouygues, μητρική της Bouygues Telecom, επισημαίνει ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι η δραστηριότητά της στις τηλεπικοινωνίες δημιουργεί αξία για το μέλλον σε ένα πλαίσιο που σηματοδοτείται από ταχύτατη ανάπτυξη των τεχνολογιών ευρυζωνικής τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή τηλεφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης