Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tony Blair: Τρομακτική η επιτυχία του Donald Trump – Ανησυχητική η αύξηση της δημοτικότητάς του

Tony Blair: Τρομακτική η επιτυχία του Donald Trump – Ανησυχητική η αύξηση της δημοτικότητάς του
Αυτοί που φωνάζουν πιο δυνατά δεν αξίζουν απαραιτήτως και να ακούγονται περισσότερο, σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας
Η νίκη του Donald Trump στις προκριματικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι ανησυχητική και υπογραμμίζει την αύξηση της δημοτικότητας «επαναστατικών» πολιτικών κινημάτων ανά τον κόσμο, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Tony Blair.
Μάλιστα, εξέφρασε την κατάπληξή του και συνάμα την ανησυχία του για τη δημοτικότητα του Trump, καθώς και άλλων πολιτικών που πολώνουν το κλίμα σε ΗΠΑ και Βρετανία.
«Μερικές φορές κοιτώ την πολιτική σήμερα και αναρωτιέμαι αν ακόμη την καταλαβαίνω», ανέφερε ο Blair από το Αμπού Ντάμπι, όπου συμμετείχε σε οικονομικό φόρουμ.
Πρόσθεσε ακόμη ότι η άνοδος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει βοηθήσει στην δημιουργία «επαναστατικών κινημάτων που συχνά πολώνουν τις πολιτικές θέσεις».
«Αγχώνομαι πραγματικά όταν σκέφτομαι ότι η πολιτική γίνεται μέσω του twitter», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «αυτοί που φωνάζουν πιο δυνατά δεν αξίζουν απαραιτήτως και να ακούγονται περισσότερο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης